Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak chcesz to wejdź

mój blog

Polecane posty

Gość jak wkleisz link
to wciśnij ENTER!!!!!

Gość bo dopiero autkorka
topiku zaczeła jego pisać,więc troszke więcej zrozumienia

jak widze autorka dopiero od kilku dni pisze blog, wiec nie rozumie po co te złośliwe komentarze, uważam ze jezeli się komus nie podoba to po prostu wciśnie krzyżyk i zamknie stronę. Żeby dojść do czegoś wspaniałego trzeba czasu a nie 2 dni. A może podaćie swoje strony to pooglądamy . Jestem ciekawa. Pozdrawiam wszystkich tych bardziej i mniej wyrozumiałych ;) pozdrawiam Cie kangurek !!! Nie zrażaj sie !

Gość dla mnie pisanie blogów
to taki internetowy ekshibicjonizm. 😡

a adres mojego blo.zka jest w moejj stópce :) www.totalny-odlot.blog.onet.pl

Gość blog ten jest
kangurka ? ładniusi

Gość do zochaaa
zagladnelam na twojego bloga i nie gniewaj sie tak prymitywnych wypowiedzi to juz dawno nie czytalam!!! najbardziej to chyba mnie rozwalila ta przemoknieta wata ktora ktoras z was nosi w trakcie miesiaczki!!! bleeeee!!!!!!!!!! PORAZKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :p:p nie slyszalas o podpaskach albo bardziej wyszukanych srodkach higieny????????????

Gość fajniusi
blog kangurki

Gość durny blog
dziecko chore a ona zamiast się nim zajmowac to bloga bisze!!! poza tym brzydki jeśłi chodzi o stylistykę, język tez raczej chaotyczny i prostacki

Gość głupoty piszesz i już
a czy matka nie może mieć trochę czasu dla siebie? zresztą osoba która zamieściła blog to nie prośiła o puste komentarze tylko jak ktoś chce to niech wejdzie

Gość po cholerę kłutnie
a co ma piernik do wiatraka? czy matka nie ma prawa do chwili odpoczynku,czasu dla siebie itd? przejrzałam troszeczkę ten blog i jak widać mama non stop zajmuje się dzieckiem a pisze bloga jak mały śpi lub jak jest z tatusiem.

Gość durny blog
tam jest peeeeeeeeeeeeeełno błędów i stylistyka, że sensu nie idzie złapać. Autorka dała linka, ja zajrzałam i wyrażam swoją opinię. Blog jest BEZNADZIEJNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość po cholerę kłutnie
tylko że zaczęło się od matki że się nim nie zajmuje.Owszem blog może każdy oceniać ale matkę to na jakiej postawie? to że robi błędy ? a kto ich nie robi?

Kogokolwiek by to nie był blog to czy fer jest oceniać osobę za pomocą błędów czy kilku przeczytanych zdań? blog tak,ale matkę nie. Paulka przeglądałam Twoje blogi :) ja tam nic z tych rzeczy nie prowadzę bo się poprostu do tego nie nadaje.

Gość durny blog
bLOG AUTORKI TEGO TOPIKUJEST DURNY - TO MOJE ZDANIE. A JAKĄ JEST MATKĄ -A CO MI DO TEGO, NIE O TYM TU MOWA

paulka no włąśnie ta wena :) mam gadane ale moje pisanie by się skończyło po miesiącu :) dlatego wole nie zaczynać .No ale taki blog obrazkowy to kto wie?

Gość lupiska
co za chujnia, tak dretwego jeszce nie widziałam!!!!1 buahahahahaha

Gość lopitka
buaahahahahahah wiesniactwo!!!!! po zawodowie jestes? zdan nie potrafisz sklecic?

Gość do lopitki a ty do
kogo się produkujesz?

Gość achy blog i luckylady
da sie jeszcze poogladac a tej Plusi i ten masakryczne !!!!

Gość buka poka
Blog jak blog, tyle że pełno w nim błędów ortograficznych i interpunkcyjnych. Grafika też nie rzuca na kolana. Rozumiem, że ktoś pisze coś takiego, bo ma taką wewnętrzna potrzebę. Ale żeby od razu reklamować się na kafe?

Gość do bula puka
tylko że ta osoba zareklamowała ten blog rok temu i tylk oraz.Więc dajmy już wszyscy na luz

Gość buka poka
O raz za dużo. A topik się pojawił, przeczytałam, zajrzałam na blog i się wypowiedziałam. Nie sprawdzałam dat.