Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

serializable

RZADOWA BRYKA DLA OJCA RYDZYKA !

Polecane posty

akurat O.Rydzyk z tym nic wspolnego nie mial to jakis urzedas sie przyjal na prowokacje za plecami by jak zwykle osmieszyc. takich prowokacji tvn i wybiorcza bedzie robic coraz wiecej bo przegrani zrobia wszystko by zochydzic wygranych . ale boj to bedzie ich ostatni.

Gość jesteś ohydny wuju

Gość wuju masz ciasny umysł
poluzuj berecik :P a tak poza tym to naucz sie pisac ze zrozumieniem, bo te twoje złote myśli trzeba kilka razy czytać zeby coś z tego bełkotu zrozumieć :)

Gość przeniesienie
08:20 deja vu A co tam link, macie tu gotowy tekst: Nie do wiary! Wystarczy jeden telefon w imieniu księdza Tadeusza Rydzyka, a minister staje na baczność - pisze "Fakt". Gazeta sprawdziła, jak potężne są wpływy dyrektora Radia Maryja. Zamówiła dla niego limuzynę w resorcie rolnictwa. Szok! Minister Krzysztof Jurgiel błyskawicznie spełnił życzenie. Osobiście wysłał rządowy samochód dla księdza Rydzyka. Co może ksiądz Tadeusz? Czy plotki o jego wpływach na władzę były tylko plotkami? "Fakt" postanowili sprawdzić. Dziennikarze biją się w piersi - użyli podstępu. Reporter ""Faktu" podszył się pod asystenta ojca Rydzyka. Spod jednego z warszawskich banków zadzwonił do sekretariatu ministra rolnictwa Krzysztofa Jurgiela. Wybór nie był przypadkowy. Jurgiel jest częstym gościem audycji Radia Maryja. Dziennikarz "Faktu" zatelefonował do sekretariatu ministra. Pilna sprawa. Zepsuł się samochód księdza Rydzyka, trzeba mu szybko podstawić rządową limuzynę. Reakcja ministra Jurgiela przekracza najśmielsze oczekiwania. Minister osobiście wybiera samochód i wysyła wraz z kierowcą pod bank. Natychmiast! Na hasło "Ojciec Dyrektor" szef resortu zrobił z ministerstwa radio taxi. Jak do tego doszło opisują w "Fakcie" dziennikarze tej gazety Piotr Chęciński i Marcin Kowalczyk. (PAP)

\"Na hasło \"Ojciec Dyrektor\" szef resortu zrobił z ministerstwa radio taxi.\" Często jeżdżę taksówkami i wiem, że zawsze się płaci. A tutaj ani słowa nie było o płaceniu. Czyli - ohydna, cyniczna manipulacja! Kto za tym stoi??

a coz to za autorytet \" gazeta fakt\" tylko polskojezyczna.tvn w przeszlosci nawet placil inwiligatorom z kamera by szukali czegos na RM

{- Firma z Krakowa potrzebowała informatyka, który założyłby sklep internetowy i zorganizował sieć sprzedaży. Zadzwoniłem pod podany numer, a tam okazało się, że domagają się ode mnie referencji z poprzednich miejsc pracy i zaświadczenia z parafii. - Byłem w szoku - opowiada mężczyzna. Odbył cztery rozmowy, w tym jedną z właścicielem firmy. } wydaje mi sie ze to nie jest smieszne :o

Gość różnica jest
między autorytetem a przekaźnikiem Jeśli powiem: "Zenek ma obsraną dupę" a wszyscy uwierzą, choć nikt nie widział - to jestem autorytetem. Jeśli Zenek twierdzi, że obrażam go bezpodstawnymi zarzutami - to niech mnie poda do sądu. Jeśli powiem: "Zenek ma obsraną dupę, tu są zdjęcia" - to nie jestem autorytetem, tylko przekanikiem informacji. Typowa reakcja Zenka to: "A ty masz krzywe zęby". Zwykle wtedy uwaga publiczności przenosi się na moje zęby, a Zenek znika w cieniu.

Gość stracciatella bez czekolady
ale wujek dziabag nie zrozumial analogii...

zrozumialem zrozumialem , ale i Ty powinienes [ oczywiscie stronniczo nie chcesz ] zrozumiec , ze polskojezyczne \"media\' wykraczaja poza role przekaznikow. i wiesz o tym dobrze , ze informacje mozna podac na wiele sposobow mimo , ze fakt jest jeden. a o robieniu za \"autorytet \" przez \"gazete \" fakt swiadczy prowokacja co juz nie jest li tylko przekazaniem danej informacji . a potem o poszanowaniu mediow pieprza.ale to dobrze , ze im ze zlosci instalacja wysiada i glupie , nerwowe ruchy i nieuczciwe robia w koncu coraz wiecej ludzi zrozumie. to dobrze.i w sumie smiesznie.

wujku, i tutaj sie mijamy, mowisz o Bogu a cieszysz sie z nieszczescia drugiego czlowieka ,,ehhh :o

Ja tego filmu nie oglądałem. I wielu innych pewno tez. A przesłuchiwny byłem np. jako 15 latek windą w \"intrco\" chcieliśmy sie z kolegą przejechac. Zwineli nas tajniacy. I \"przesłuchiwali\" do nocy. O 22 gdzies wezwali po odbiór rodziców. :o

Gość polkana
Barzdzo obawiam się tego, co dzieje się w naszym kraju. Podłe jest to co robią politycy PiS. Kościół powinien żyć własnym życiem, tymczasem okazuje się, że tak nie jest. Jestem osobą głęboko wierzącą, ale z historii wiem, że gdy kościół sprawował pokątnie władzę to nie działo się dobrze. Wszędzie można znaleść ludzi żądnych władzy ale nie daj bóg jak jest nim ksiądz. On powinien w swojej skromności zajmować się wiernymi i nakłaniać ich do wielbienia Boga a nie tracić czas na politykę...MASAKRA

-->polkana Malzrz niech się zajmie malowaniem, urzędnik urzedowaniem, piekarz pieczeniem chleba., itd. itp. Nie ch sie broń boże nie zajmuja polityka.

Gość dziewczyna z bursztynem
nie znoszę Ojca Rydzyka nie znoszę PIS nie znoszę i nie trawię

Gość polkana
szczęściem naszym jest to, że mamy mażność głoszenia tego co nam się nie podoba, i dzięki TVN możemy poznać prawdę najprawdziwszą.

Gość polkana
Boję się tylko, że już nie długo to potrwa

Gość polkana
ksenofaryna....przybijam piątkę Myrevin....również Może uda nam się uchronić ten kraj od zguby

Gość polkana
Wolę TVN jak TRWAM :D

Gość pixma
Ksenofaryna zgadzam sie z Toba calkowicie.Wyobraz sobie,ze juz kilkakrotnie probowalam zamiescic na forum nowy temat"fakty i mity -tygodnik nieklerykalny" z prosba o opinie na temat tej gazety.I co? Temat szybko znikal.Zgrozaaaa.

Gość pixma
E tam juz nie mam sily, ile mozna i tak skasuja.Probowalam do Ciebie napisac przed chwila w tonie antyklerykalnym i co?Wyskoczyl mi napis:wystapil blad na stronie"Fakt,zyjemy w panstwie dobrobytu-kurcze,wszyscy maja wszystkiego dosc!

wujku, zaraz powiesz ze tp1 jest obiektywna i nie jest pro koscielna.