Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojąca się

BOJĘ SIĘ OGROMNIE!!!!!

Polecane posty

Gość bojąca się

Jestem przerażona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I bardzo się boję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Powiadomiłam telefonicznie i anonimowo policję o miejscu przebywania pewnej osoby.Policja odwiedziła ten dom, ale nie mieli nakazu przeszukania, więc ta osoba spokojnie siedziała w pokoju, a policja o nią wypytywała w przedpokoju.Nie żałuję, że doniosłam, po prostu musiałam to zrobić .To bardzo zly człowiek.Boję się, że gdyby go jednak złapali - chociaż sie od razu wyprowadził - to dadzą mu posłuchać nagrania z rozmowy ze mną, a on rozpozna mój głos, bo mnie zna dobrze.Boję się, że osoba , u której mieszkał może być wezwana na policję, by udzielić wyjaśnień i że też mogą jej to odtworzyć z taśmy, a ona też mnie zna.Nie żałuję , że to zrobiłam, bo przez tych ludzi cierpią bardzo inni, nie mogą przez nich ułożyć sobie życia, z resztą nieważna jest moja motywacja i nie o ocenę postępowania mi tu chodzi.Boję się, że mogą się dowiedzieć, że to ja. Świat jest za mały, by się przed nimi ukryć.Nie przebywam w jakimś patologicznym środowisku, po prostu jeden osobnik w tamtej rodzinie to kryminalista do szpiku kości, niszczy wszystkich i wszystko.Za chwilę zwariuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość bojąca się
Nikt mnie nie pocieszy??????????????????

masz może numer na tele-pizze ? :classic_cool:

Gość bojąca się
jestem ogromnie wystraszona.Co robić?

Gość nic skoro to kryminalista
to nie sadze zeby policja narazila Ciebie na rozpoznanie przez niego lub jego otoczenie

Gość bojąca się
to jest wybitny kryminalista, a policja tak go poszukuje i różne inne instytucje i urzędy państwowe, że facet biega na wolności, nadal zajmuje się tym samym procederem.Boję się, bo jak się dowie, że to ja(rozpozna mój głos), to mnie zabije.

Gość bojąca się
chyba nikt z Was nie był w takiej sytuacji, zazdroszczę.Po mnie do pracy zaraz zjedzie pogotowie, bo juz czuję jak schodzę z tego świata...

Gość skad wiedzialas gdzie on przeb
ywa?

Gość richterin barbara salesch
To może idź na policję i spytaj , jak to się robi. Czy tam zadzwoń. Powiedz , że się boisz i że chciałabyś , żeby twój głos został zniekształcony , jeśli ktoś ma tego słuchać

Też uważam że powinnaś iśc na policję i przedstawic sytuację ... powiedz że się boisz i że nie chcesz aby puszczali im kasetę z Twoim nagraniem ... Myślę że powinni to zrozumiec :) ... Nie martw się na zapas :) bo może nie ma czym :)

Gość bojąca się
Nie chcę iść na policję, bo nie powiem im juz nic więcej.Ale chyba zadzwonię, żeby zniekształcili ten głos.Ale skąd mogę mieć pewność, że tak zrobią?A może policja nie daje nikomu tego podłuchac, bo to nie jest dowód w żadnej sprawie, tylko wskazanie miejsca pobytu?Jezu , ja już nie mogę :(

No to właśnie zadzwoń i się spytaj. Powiedz , że on cię dobrze zna i osoby , które mogą być świadkami też i jakby usłyszał , to by wiedział , gdzie cię szukać. A może znasz jakiegoś policjanta osobiście , to by ci powiedział , jak sięrobi w takich przypadkach. A może tu jest jakis policjant. Ale najlepiej zadzwoń tam i powiedz

Poza tym wydaje mi się , że jak to tylko wskazanie miejsca pobytu , a nie żadne zeznanie , to po co mają to komukolwiek odtwarzać . To tylko informacja , oni go tam znaleźli , tak samo dobrze mogli go całkiem przypadkowo znaleźć na ulicy jak kupował lody

A w jakim celu policja miałaby puszczać komukolwiek to nagranie? Pomyśl! Ja nie widzę powodów do strachu.

Gość bojąca się
Nie bardzo też chcę iść dlatego, że będę musiała powiedzieć o tym , że policjanci zostali wprowadzeni w błąd, bo ta osoba była w domu, obawiam się , że domownicy mogą mieć kłopoty.To takie skomplikowane.Nie wiem , co robić , jak z tego wybrnąć:(

Gość z policja to jest tak
ja imoja kolezanka kiedys zaskarzyłysmy kolesia o oszustwo-długa historia nie bede jej prytaczac i miałysmy zapewniona anonimowosc itd przez cała rozprawe niby wszystko ok a pod koniec policja mu dała nase adresy zeby przesłał odszkodowanie nawet tego nie skomentuje jak sie poczułąm gdy sie dowiedziałam ze koles ma nasze adrey i wszystkie namiary od nich ale twoja sprawa jest inna wiec nie powinni Ci robic problemów

Gość bojąca się
Ja już chyba nie myślę.Nie wiem po co mieliby to robić, ale boję się takiej ewentualności.

Gość bojąca się
Nie podałam nazwiska ani innych danych - moich, ale sporo szczegółów o tej osobie.

a z domowego dzwoniłaś ? Nie , sądzę , że twoje doniesienie w ogóle nie będzie wspomniane

Gość bojąca się
Obawiam się, iż dzięki temu mogą "ciągać" na zeznania, wyjasnienia właściciela domu, a może nawet odtworzyć to nagranie - bo oni to przecież nagrywają, prawda?A wtedy będzie po mnie.Znajdzie mnie wszędzie.

Gość bojąca się
Nie.Wiem, że piszę jak wariat, ale to nerwy - dzwoniłam z budki telefonicznej.

Gość bojąca się
Nienawidzę tego słowa - boję się, więc : boję się, że tym razem będą go szukać usilnie, bo moje informacje były szczegółowe i ważne, w zwiazku z tym będą chcieli też "wydusić " coś od właściciela i dadzą mu to odsłuchac, by zaczął mówić. Słabo mi.

Gość pani melancholia
Moja mama została napadnięta.Po pewnym czasie została wezwana ,żeby rozpoznać napastnika.Oczywiście był wsród innych i na niego wskazała.Po pewnym czasie umorzono śledztwo ,bo napastnik miał alibi od kolegów.Oczywiście dowiedział się kto go oskarżał/jakieś dokumenty do podpisu z nazwiskiem i adresem mamy/. Zaczęłam wątpić w policyjne działania.

Gość topik zalatuje prowokacja
a feee!

Gość bojąca się
Tak , tego potrzebowałam - szczerej prawdy.Cały czas sie zastanawiam, co robić, jak to rozegrac?Zazdroszczę każdemu, kto go nie zna i jest spokojny.Ale nie żałuję, że to zrobiłam - dosyć upokarzania i znęcania się nad ludźmi!!!!!!!!!!!! Tylko ta jedna jedyna obawa, że dowie się, że to ja... Umieram...

Gość bojąca się
To nie jest prowokacja - ja tu naprawde skrecam się z rozpaczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość siksa-piksa
Naslij na niego detektywa Rutkowskiego

jesli to wszystko prawda to idz na policje, bac sie mozesz ale to nic nie pomoze . jezeli zagrozenia jest realne o co ty robisz w domu, mnie juz by nie byo w kraju :p

Gość bojąca się
Nie mam gdzie uciec.Boję się iść na policję, boję sie nie iść, diabelskie koło...

Skoro podałaś dużo ważnych i szczegółowych informacji, to najwyżej policja będzie Ciebie szukać, aby przesłuchać, bo możesz więdzieć coś więcej, co ich interesuje. I dopiero po Twoich zeznaniach mogłaby wypłynąć Twoja tożsamość. Ale póki c, policja nie będzie tego nagrania nikomu puszczać, ani temu kryminaliście, ani właścicielowi mieszkania. Bo jaki miałaby w tym cel???