Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VS

CZY KTÓRAŚ Z WAS ZAMAWIAŁA CIUCHY Z VICTORIAS SECRET???

Polecane posty

Gość VS

Jak dlugo czeka sie na pczke i czy paczki od nich nie gina?? Odbiera sie je w urzedzie celnym, czy przychodza prosto do domu?? Czy doliczane jest w PL jakies clo????

Gość VS.Polska
Witam. Możemy zamówić ubrania za Ciebie. Nie musisz się wogóle martwić takimi rzeczami. My załatwiamy wszystko za Ciebie. Tak czy siak trzeba zapłacić pełno dodatkowych kosztów, a u nas przynajmniej nie ma niespodzianek. Zapraszam. www.VS.Polska.prv.pl Pozdrowienia Monika

To jakaś ściema, bo 1. jest trudno się skontaktować z ową panią Moniką 2. Za rzecz która kosztuje np. 7 $, pani życzy sobie ok. 50 zł, czyli duzo drozej. Bo 7 $ to ok. 21 zł. Cła się nie płaci gdy zamawia się mało rzeczy, wiec akurat bez obaw, a w tym centrum zamowien placi sie clo, gdyz oni zamawiaja hurtowo Wystarczy znac angielski lub kogos poprosic i zamowic bezposrednio ze strony www.victoriassecret.com

Gość podnoszęę

Gość 999999999999999

Gość meggiin
No to miałaś szcescie i niezle orientujesz sie w cenach przesylki. Ciekawe....Ja niestety jestem zbywana przez VS i obiecują coś a potem nie dotrzymują obietnic. Np. mowią, ze jak w danym dniu wysle zamowienie, to dostawa bedzie do konca czerwca. Zrobilam jak kazali, po czym dostalam odpowiedz ze dostawa bedzie do konca lipca. Zdecydowac sie nie mogą. Z lekka to nieprofesjonalne, w dodatku nie potrafią przyznac sie do bledu i przeprosic. Swoją drogą dziwne, ze przesylka niby tyle kosztuje. Sprawdze to jutro dokladnie. Zamawiam np. kosmetyki z Hongkongu i za przesylke nic nie place, za clo rowniez nie (choc zamowienia przekraczają 20 $) i kosmetyki sa u mnie najpozniej po 2 tygodniach.

Gość meggiin
A jesli zamawiam cos np. za 8 $ to dlaczego oni mi licza za clo? Przeciez wtedy cła się nie płaci. Ale chyba wlasnie na tym zarabiają, ze licza za rzecz, tak jakby miala byc zaplacona z clem, a ze nie jest, to biorą te pieniadze dla siebie.

Gość klientka VS
meggiin, wcale nie mialam szczescia, bo zamawialam u nich nie raz i nie dwa i za kazdym razem jest wszystko w porzadku. czasem tylko dostawa sie spoznia o kilka dni, ale to sie zdarza, jak sie zza oceanu sprowadza towar. a przesylka kosztuje 20 dol nie w polskim centrum zamowien, tylko zamawiajac przez amerykanska strone. jak tak dobrze znasz angielski i chcesz zamawiac sama, to powinnas to doczytac na stronie amerykanskiej. chodzi mi o to, ze zamawiajac w polskim centrum zamowien cos co kosztuje 7 dol, to place 50 zl, a jak bede chciala zamowic sama bezposrednio ze stanow, to oni policza sobie 20 dol za przesylke. a koszt przesylki zwykle zalezy od firmy. moze ta firma z hong kongu nie ma oplat za przesykle, a amerykanska vs - ma. a centrum pewnie placi clo za wszystko co sprowadza. bo to sie placi za cale zamowienie. i mimo tego, ze musi zaplacic i za clo i za transport z usa, to masz cene 50 zl. a jak sobie sama zamowisz, to masz nie dosc ze dodatkowo 20 dol za przesylke, to jeszcze moze sie okazac, ze bedziesz musiala clo placic... moja kolezanka tak miala. wyszla jak zablocki na mydle. bez sensu. a to, ze czesc kasy biora dla siebie, to chyba normalne. to nie jest fundacja harytatywna...

a czy możecie mi wytłumaczyć jak zamówić ciuchy przez internet z amerykańskiej strony tej firmy?? tzn ggdzie zapłace pieniądze za towar gdzie go odbiore?? czy tylko dojdzie do tej kwoty te 20 dol??