Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bobo _____

Widok Prezydenta RP kraju ...

Polecane posty

Gość bobo _____

cywilizowanego i świeckiego, klęczącego przed Papieżem, dostojnikiem państwa watykańskiego i całującego go w rękę jest przygnębiajacy i dołujący. Uważam, że takie zachowanie nie ma nic wspólnego z oddaniem czci i szacunku. Z Papieżem spotykają się prezydenci państw, premierzy ... tez katolicy i zachowuja się jak przystało na przywodców narodu, a nie podległych Papieża. Czy my Polacy musimy zawsze komuś służyć, schlebiać i gdzie tutaj nasza Polska duma i honor. Teraz zobaczymy jak bedzie wyglądać wizyta Kaczńskiego u wujka Sama

Gość Robi ________
Wiadomo Kwaśniewski i reszta (Miller, Belka) bardzo starali sie przypodobać wujkowi, efekt wiadomy, nadal okupujemy Irak i przelewamy krew naszą i Irakijczyków. USA nie wywiazuje się z żadnych umow i obietnic, a o zniesieniu wiz można pomarzyć. Bush chyba nawet nie złożył kondolencji z powodu chorzowskiej tragedii.

Gość fdgfgdfgd
zlozył, tylko pozniej niz wszyscy

Gość Tak zachowanie
prezydenta nie jest na miejscu, przeciez reprezentuje wszystkich Polaków 😠

Gość Serrorysta
Powinien tak jak kwasniewski nachlac sie czy nasmiewac z papierza, to jest trendy co. Tusk by byl tez by kazdy piepszyl takie bzdety ze cos robi nie tak wybrany i robi tak jak uwaza....a takim dupkom pozostaje klepac smuty na kafeteriii hihihi i nastepnym razem zaglosowac inaczej hihihihi

Gość miś Creasy
Reprezentuje wszystkich powiadasz...90% polaków to katolicy, jakbym spotkał się z papieżem to też bym go tak przywitał. Więc skoro sam jest katolikiem i 90% jego kraju równierz to dlaczego nie miałby tak się witać...ma słuchać ateistycznej mniejszości?

Gość Serrorysta
przeciez na zawolanie to bedziemy mieli teraz 51% ateistow hihihi brawo miś:)

Gość Serrorysta
Anouk czy sluchales lub czytales to co ten profesor mowi na temat polski??? Jesli nie to nie zabieraj glosu....

Dokładnie wiem.... Dlatego to napisałam:) Proszę czytać ze zrozumieniem:) i wyzbyć sie takiego tonu:)

Gość Serrorysta
Czy on cos napisal lub powiedzial co jest niezgodne z prawda??? Czy polacy naprawde wola byc zawsze oszukiwani:) Poznajmy wreszcie historie i dajmy kopniaka tym ktorym trzeba!

Gość widok prezydenta
bo o tym miała byc mowa ..... no cóż nie pozostawia wiele do mówienia .... porażka .... nie jestem żadna komunistką, ale wierzcie mi, kawśniewski bardzo reprezentacyjny. a jak zabierał jolke ze sobą to już było the best. mówcie co chcecie, ale reprezentacja to ważna rzecz. w końcu od tego jest prezydent

Gość bobo ________
DO ... SERRORYSTA Weź przede wszystkim słownik ortograficzny do ręki :-D DO ... Misia .... Nie jesteś Prezydentem RP :-D Tez jestem praktykujacym katolikiem :-D, ale co z tego, przeciez nie o to chodzi. Pozdrawiam :-D

To dalej sie módl, ja będę myśleć:P Ja nie myśle kategorami, żeby kogoś kopnąć, wybacz, że nie ujmuję świata Twoimi kategoriami. Uważam, że są osoby, które robia dużo zła z przekonaniem, że to dobre i słuszne. Ale nawet ich kopać w tyłek nie zamierzam:)

I chciałabym, żeby choć w jednym jężyku obcym mówiąc, obecny prezydent nie musiał korzystać z tłumacza. To dziś konieczność.

Gość Serrorysta
no tak jak zwykle pierdoly slownik ... mam problemy z ortografia ale to o niczym nie swiadczy to juz naukowo wytlumaczono ...dla polakow najwazniejsze by ktos wygladal a nie to co ma w glowie i kim byl i jest :)zycze wam super kraju hihihihihihsmieszne polaczki

Chciałam zauważyć, że to równiez sobie żuczysz i siebie oceniasz:P

Gość Serrorysta
Jezyk to nie wszystko trzeba wiedziec co i gdzie powiedziec a na wizytach w sasiednich krajach bedzie mogl jechac ze sliczna damą z grona palacowych pracownic hihihihihi

Gość Serrorysta
ja jestem POLAKIEM a to juz roznica i nie wsydze sie tego ze sie modle bo modlitwa jeszcze nikomu nie zaszkodzila wrecz odwrotnie....czy jeszcze wam malo ruchania w dupsko od 1989 roku chcecie tak dalej????

Wiesz to módl sie dalej, może coś to zmieni:D

Gość Serrorysta
na 100% nie zaszkodzi ...a ty moze sie nie modlisz co ??? zgrywasz ateistke jak wiekszosc tutaj hihihi

Ja jej nie muszę zgrywać:) Inni za mnie sie modlą, to ja nie muszę, po co Bogu taka kakofonia modlitw:)

Gość Serrorysta
czyli dobrze mysle ..zgrywasz kogos kim nie jestes wolisz byc jazzy trendy vczy huk wie jaka byle nie kwakowata hihihih zalosne identycznie robili tacy jak ty za komuny klaskali komuchom pomomo ze nie mieli takich przekonan zalosne

Widzisz, mój drogi ja teraz jestem w mniejszości. Zawsze wolałam myśleć i stąd to wszystko:)

Gość Serrorysta
nie mysl bo na koniec mysliwa zostaniesz ...a masz chociaz psa :)???

Gość matka polk

Gość matka polk
Jak przejdą Polskę to zatrzymają się w Madrycie bo to prawie koniec Europy Czekamy na Polskę za 40 lat

Gość Do SERRO ....
Odpuść sobie dziecko, bo o zyciu nie masz pojecia, a wypowiadasz się. Poza tym niby się modlisz, a rzucasz mięsem i zioniesz nienawiścią ... czy tak tobie nakazuje wiara ..., jestes po prostu żałosny. Zamiast siedzieć na forum to lepiej jednak weź do ręki slownik ortograficzny ... bedziesz mial z tego więcej pozytku, pozdrawiam :-D

Gość Do SERRorysty
Widzę, że z mysleniem u ciebie to jest na bakier i to mocno. Myślenie nie boli chłopcze :-D

Gość Serrorysta
juz tacy myslacy wymyslili wiele ciekawego w tym kraju przez ostanie lata ...szczegolnie dla siebie cala swita PRL swietnie wymyslila sobie dalsze zycie...podoba sie wam to dotychczasowe myslenie ...jacy doksztalceni tutaj wchodza ktorym sie nigdy bledy nie trafiaja "nonono....."hihihih a dzieciakiem nie jestem i doskonale wiele rzeczy pamietam ...