Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kora22

Dziewczyny problem ze zniszczonymi włoskami

Polecane posty

Gość kora22

Wiem, że temat nie za bardzo pasuje na forum uczuciowe ale wiem ze tutaj są fajni ludzie:) i moze ktos mi pomoże. Dziewczyny amm zniszczone włosy bo prostuje je często. Jakie są dobre odżywki na takie zniszczone włosy?

Gość hihihihihihihi
nozyczki:P

Gość DOBRA RADA 21
POCZYTAJ TEMAT http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2207313 DUŻO O PIELĘGNACJI WŁOSÓW. POZA TYM MOGĘ POLECIĆ ODŻYWKI GLISS KUR, DOVE, ZWŁASZCZA MASECZKĘ DOVE . NIESTETY ZNISZCZONE WŁOSY NADAJĄ SIĘ TYLKO DO PODCIĘCIA, MOŻNA SPRAWIĆ BY WYGLĄDAŁY NA MNIEJ ZNISZCZONE ALE ŻADNA ODŻYWKA NIE NAPRAWI WŁOSÓW......

Gość a ja polecam polska firme VIKI
i caly zestwa kosmetykow do wlosow PROFI SILK z proteinami jedwabiu-jak dla mnie rewelka !!!

Gość kora22
Dzieki bardzo:)

Gość kiedys
na forum wyczytalam o kremie nivea wcieranym na noc w koncowki. Oczywiscie, ze nie codziennie :O Sprawdzilam REWELKA!!! Robia sie miekkie, aksamitne. Stosuje to mniej wiecej raz w miesiacu.

Gość Martex
Ja ostatnio stosuje odżywke"VAX"(kupuje się ją tylko w aptece).Ja miałam kiedyś kręcone włosy, ale zaczęłam farbować i mi się wyprostowały. Ale po tej odżywce znowu się kręcą. Ją się nakłada na pół godziny na włosy i owija ciepłym ręcznikiem. Polecam.

Gość trucizna
Dokładnie (VAX) ja mam osobiście cienkie włosy zniszczone po farbowaniu a od tej odzywki nareszcie włosy mi rosną

Dziewuchy! Nie wiem już, która to wymyśłiła, żeby smarować koncówki na noc kremem Nivea - ale TO REWELACJA!!!! Wczoraj na noc posmarowałam idzis po umyciu są nie do poznania!!! Po cholerę wydawać pieniądze na różne \"serum\" skoro de facto i tak chodzi o natłuszczenie - DZIĘKI WIELKIE!!!

Gość kula
Mialam to samo , non toper co dwa dni prostowałam włosy , po roku miałam siano a nie wlosy na głowie , nic mi nie pozostało tylko je podcinac co jakis czas , teraz ucze sie za fryzjerke i musze miec zadbane wlosy wiec o prostownicy zapomniałam . radze ci podcinac je tak okolo co 2 miesiace niewiele , uzywac odżywek , i jesli stac cię na to , to polecam bardzo maseczkę nawilżającą lub regenerującą , w sklpeach kosmetyczno fryzjerskich sa roznych firm od 40 do 70 zł zalezy jaki typ maseczki wezmiesz i wystarczy raz w tygodniu stosowac po umyciu... pozdrawiam

Gość natalia554
Mialam to samo , non toper co dwa dni prostowałam włosy , po roku miałam siano a nie wlosy na głowie , nic mi nie pozostało tylko je podcinac co jakis czas , teraz ucze sie za fryzjerke i musze miec zadbane wlosy wiec o prostownicy zapomniałam . radze ci podcinac je tak okolo co 2 miesiace niewiele , uzywac odżywek , i jesli stac cię na to , to polecam bardzo maseczkę nawilżającą lub regenerującą , w sklpeach kosmetyczno fryzjerskich sa roznych firm od 40 do 70 zł zalezy jaki typ maseczki wezmiesz i wystarczy raz w tygodniu stosowac po umyciu... pozdrawiam