Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kisielówka

Tak to jest być zachłannym-ale wtopa...

Polecane posty

Gość kisielówka

Jestem na diecie i staram się nie przekraczać dziennie 1200 kalorii,choć różnie to bywa;) Na dzisiejzy podwieczorek zaplanowałam sobie kisiel (ma 120 kalorii,więc ok:) )Ale zeby się bardziej najeść,stwierdziłam,że moge sobie nalać wiecej wody to wiecej mi wyjdzie a kalorii zostanie tyle samo:) No i mam za karę-zupke owocową a nie kisiel,nie pomyślałam,że jak dam za duży kubek to konsystencja tez sie zmieni.Aż mi sie śmiać chce z mojego chytrego planu...:D Mam nauczkę!!!

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
zadna wtopa.. to ty jestes chora:o

Gość kisielówka
czemu jestem chora? to było chamskie! :(

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
przeciez to głupi kisiel :o :o :o

Gość o ale tragedia
ci sie kurcze przytrafiła weź odbij ludzie mają gorsze problemy

Gość uuuuuuuuuuu
Ludzie, wezcie przestancie. Dziewczyna napisała cos wesołego, a wy sie czepiacie. Idzcie poczytac sobie tematy o zdradach jak mało wam tragedii...

Gość kisielówka
dzięki za wpis powyzej:) wreszcie ktoś zrozumiał moje intencje! po prostu chciałam się pośmiać sama z siebie,a nie płakać nad rzadkim kisielem,który i tak zjadłam (wypiłam;) )

Gość xqxq
no i dobrze,ze napisalas o tym;)jak to czytalam to przypomnialao mi sie jak to ja kiedys chcac miec duzo kiselu,rowniez dodalam wiecej wody...:D z czystego lakomstwa tez mialam w sumie kisiel rozcieczony w wodzie...:p

Gość kisielówka
ja dawno temu też miałam taką akcję ale z budyniem i widocznie zapomniałam,że teraz może być tak samo!:)

Gość AnKKKKa
Idz lepiej dziecko ksiązke poczytaj a nie zasmiecaj forum debilnymi jak ty sprawami... idiotko..

Gość kjkdjfkdf
rozcieńczony to ty masz mózg ;)

Jesli wstawisz do lodowki, to zgestnieje. Ale musi dluugo postac. Pare razy zosatwilam kisiel na noc w lodowce i rano mozna go bylo nozem kroic :)

Gość ale wy jetstes
debilni. :O:O:O zal :O:O:O a temat rzeczywiscie smieszny

Gość xqxq
ja mysle,ze te osobyktore pisza tu tak ,wyzywajac innych od idiotek itp zachowanie,to sa zalosne...niech kazdy pisze co chce,a wy nie msiacie tego czytac i udzielac sie w tym temacie jak wam nie pasuje...a nie wilekie hrabianki obuzone maja jakies waty...ludzie wyluzujcie;)chciala dziewczyna napisac o swojej gafie i zrobila to...jejku robicie problem... miec poczucie humoru to znaczy um"iec smiac sie z samego siebie"...i kisielówka je ma w przeciewienstwie do was...

Gość kisielówka
a teraz sram luznym kisielem :)

Gość kisielówka
ma je też jak widać osoba która się tak nieudolnie pode mnie podszyła :D

Gość nakrętka
kisielówka - gratuluję poczucia humoru:D u niektórych to najwyrazniej towar deficytowy:P więcej luzu kochani:D

Gość marycha_
kisielówka---:D:D:D:D:D pozdrówka dla Ciebie dziwne, że nasz naród tak oblubiony w problemach i zapomina o uśmiechu. A tak nawiasem--powinien powstać taki topik związany ze śmiesznymi sytuacjami dnia codziennego ;-) chyba, że gdzieś ju jest ;-) hihi--a z kiesielka pewnie kompocik wyszedł ;-) ale i tak pewnie smakował ;-) pozdrawiam Cię serdecznie--śmiech to balsam dla duszy! :D życzę więc Tobie taaaakiego szerokiego :D:D:D

Gość nakrętka
marycha - pewnie że jest taki temat:D i to nie jeden - polecam poszukac tem. "Nasze małe codzienne gafy" i "Ze wstydu można zapaść się pod ziemię", radzę nic nie jeść i nie pić przy ich czytaniu ;) :D

Gość kisielówka
dzieki kochani-przywracacie wiarę w człowieka i jego poczucie humoru:) bo jak widać czasem go niestety brakuje! z kisielka wyszedł kompocik,to sobie dopsypałam rodzynek żeby go ciut zagęścić :D ale rodzynki poleciały na dno i na nim osiadły...

Gość marycha_
hihihi--trza było pokruszonego chlebka nawrzucać ;-) hihi-- nio tak tak--ale dieta ;-) nakrętka--->poszukam :D kisielówka--powodzenia w kuchnie i podczas dalszego stosowania dietki ;-) ****** bo na mięśnie brzucha najlepszy śmiech :P ******