Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwalineczka

platna cytologia a wyniki?

Polecane posty

Gość kwalineczka

jesli robie cytologie w gabinecie prywatnym i place za nia...czy przy pozniejszym odbiorze wynikow tez musze za nie placic...i jesli chodzi o recepty placicie w gabinecie prywatnym czy wypisuje wam je lekarz za darmo?dzieki

W gabinecie prywatnym to w sumie z wszystko się płaci:O Za cytologie płacę ale wyniki dowiaduję sie telefonicznie. Natomiast jeżeli idę po receptę to również płacę za jej wypisanie:O

w zeszlym roku robilam prywatnie i po wynik trzeba bylo przyjsc i zaplacic za wizyte, a w tym roku robilam gdzie indziej i wynik podaja telefonicznie tak wiec to zalezy od gabinetu z tym ze w tym pierwszym wizyta 50 zl a w tym drugim 100 zl wiec wyszlo na jedno:)

Gość rybcia24
hejka:0ja robilam prywatnie w luxmedzie i zaplacilam 15 zeta a za odbior nic:)pozdrowki

Gość rybcia24
do kwalineczka:) za recepty w gabinecie prywatnym nie place:)

Gość podwójna
Za cytologię płaci się tylko raz,lekarz zazwyczaj pobiera opłatę z góry i przy odbiorze się już nie płaci.Mój ginekolog nie bierze pieniędzy za wypisanie recepty czy odbiór cytologii(za to żaden mi znany nie bierze).Mogę też zamówić przez telefon receptę i jest do odebrania w recepcji.