Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margolcia_22

Nie mogę zajść w ciążę!!!!!P O M O C Y!!!!

Polecane posty

Gość do jestes po prostu
takis pewny??

Gość margolcia_22
DO"jestes po prostu " HHHHMMMMM!!!! LECZENIE SIĘ PRZYDA!!!!! DO "BMW" POPIERAM TWOJĄ WYPOWIEDŹ!!!!! I DOKŁADNIE NIE ZAWSZE LEŻY WINA PO KOBIETY STRONIE!!!!! FACECI TEŻ SĄ BEZPŁODNI!!!!!!

Gość jestes po prostu
słyszałem , że wina nie musi byćkobiety:) ale po cholerę topik zakładać? jest juz chyba ze 100 takich co to dzieci nie moga mieć pewny? że mam dzieci? no i moje na pewno chociaz chciałbym się wyprzeć nie umiem:p podobne to raz, a dwa żonke mam cudną i ja jestem ojcem.

Gość może i są
ale Ty też jesteś, jak widać. Przejrzyj na oczy i zajmij się czymś społecznie pożytecznym. Może być odśnieżanie ulic - zima ostra tego roku. Inne kobiety w tym czasie będą zajmować się dziećmi.

Gość margolcia_22
A JESTEŚ PEWNY ŻE TO TWOJE?????

Gość jestes po prostu
no jestem a co?

Gość jestes po prostu
nie nie jestem gówniarzem, tylko pisze co myslę o takich jak ty i jestem przesadnie szczery, nie musza być tu koniecznie same ciepłe wypowiedzi no nie? czułość i ciepło mam dla swojej rodziny:p a moje wypowiedzi są prawdziwe i realne

Gość buhahahahahaha
Margolcia - niezależnie od ilości bluzgów, nie zajdziesz w ciążę. Ale rozumiemy, że potrzebujesz się wyżyć i wykrzyczeć - więc bluzgaj do woli, internet jest cierpliwy :classic_cool:

Gość margolcia_22
CHCĘ ŻEBY SIE UDAŁO!!!!!

Gość chcieć nie wystarczy

Gość podli ludzie
Jak wy sie wszyscy zachowujecie??? Jak ma ktos pisac tak przykre slowa to nie lepiej nie wchodzi na ten topik i nie pisze. Przeciez dziewczyna zwrocila tylko o pomoc a tu co niektorzy naskoczyli na nia. Jak tak mozna??? Opamietajcie sie!!

Gość ona to lubi
i to widać :-)

Gość jestes po prostu
jeszcze jedno pytanko czy trzymanie nóg w górze po stosunku z nasieniem w środku pomaga???? zacytowałem cię ograniczona i wręcz uposledzona jestes ty dziecinko zadając takie pytania:) wcześnij juz ci ktos dowalił że masz spróbowac stosunku płciowego heheheheheheheheehe ja ci nic nie radzę bo dla mnie nie jestes prawdziwa kobietą, sory ale taki jestem a swoją drogą masz durnego swojego męża i to raczej on jets ograniczony i uposledzony bo nie chce iść się zbadać! jacys niedorzali jesteście chyba ludzie!!!!!!

Gość margolcia_22
dziekuje

Do tego co mówi że ma dzieci. Dla mnie to ty człowieku nie jesteś normalny. Nie wierze nawet ze masz kobietę, nie mówiąc już o dzieciach. Na co dzień pewnie nie masz tyle odwagi co tutaj. Mam racje co??

Gość jestes po prostu
żegnam jeśli kogoś uraziłem to sory ale szczerosć zazwyczaj boli:p

Gość jestes po prostu
grzywa ty tez jestes nienormalna? mam dzieci dwójkę, fajna żonkę i jestem normalny:)

Gość do autorki topiku
uważam, że powinnaś wziąc odprężającą kapiel i choc raz nie mysleć o chęci posiadania dziecka a potem poprzytulać się do męża i może akurat się uda. Ciągłe zamartwianie się brakiem dziecka źle słuzy na psyxhikę. OO teraz doczytałam, skoro taracie się juz trzy lata to może faktycznie wyslij męża na badania. Ale powim Ci, mam znajomą, zrobili badania z mężem, wszystko było ok a dzieci nie było. Zaadopotowali dziecko, przestali się stresować i po jakims czasie ku zdumieniu ich samych zaszła w ciązę. Starali się 10 lat :) Pozdrawiam,

Gość jestes po prostu
o dzięki! jest tu jednak ktos normalny ja mam licencjat, o kurde nawet wam to napisałem...narazie ale musze podjąc dalej studia magisterskie zeby dorownać mojej żonie a pewnie że madry jestem i to bardzo w przeciwieństwie do ciebie margolciu która trzymaniem nóg w górze z nasieniem w srodku chce zajść w ciążę , nie wiedząc przy tym czy ten twój cały maż ma cos konkretnego w jajach:p na moje to ma on pustaki albo ty jakas felerna jestes:p ok spadam pa wredoty

Gość margolcia_22
na glupote nie ma rady coz!!!!!!

Gość jestes po prostu
na twoją kochana na twoją

Gość podli ludzie
nie dosc ze podly to jeszcze matol, ehhh szkoda pisania na takiego drania

Gość jestes po prostu
aha i przestan tak się wymądrzać i obrażac, to jest publiczne forum i każdy moze wejsc i cię czytać nie rób sobie kobieto obciachu i wstydu oszczędź:p widac nie znosisz słów krytyki ja nie będę skakał nad toba i cie przekonywał ze się uda i cos tam jeszcze tylko mówię co o tym sadzę, może zbyt wulgarnie ale ty tez grzeczna nie jesteś wiec o co ci chodzi? w koncu na pewno wam dobrze tobie i meżowi dwa pustaki sie dobrały :p no teraz spadam

Ty jesteś głupi człowieku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Jeżeli nie chciałeś poradzić dziewczynie to po cholerę tu przychodzisz i piszesz jej ze jest bezużyteczna. Dlaczego ubliżasz??? I ty jesteś mężem i ojcem??? Wstydź się.

Gość jestes po prostu
napisałem co myślę , przeczytaj od poczatku ją uwaznie grzywa, z tym trzymaniem nóg i w ogóle:P powaliła mnie na kolana :D nie ubliżam tylko mówię co reprezentuje wtedy taka kobieta, wiem co myślą faceci, moze niezbyt ładnie się wyraziłem ale taka jets prawda, a prawda boli, cóż -jestem szczery właśnie sama masz problem i sama się lecz , ja dzieci juz mam i nie zadaję durnych pytań na kafe:p

Gość Do Moderatora
Prosze o usunięcie wszystkich obraźliwych wpisów, i tych które sa nie na temat

Gość to okropne
Margolciu, po co dyskutujesz z takimi dupkami? A waściwie nie dyskutujesz, tylko wdajesz sie w pyskówki. Ja przychylam sie do rad dziewczyn. Po pierwsze twój mąż musi iść się zbadać. Twierdzi, że jest zdrowy, ale skąd to wie? Przeciez bezpłodności nie widać, no chyba że komus czegoś brakuje. Po drugie - badania hormonalne. Po trzecie - odblokować sie. Wyjechac gdzieś w czasie dni płodnych i nie kochać się z myślą o zajściu w ciążę.

Gość jestes po prostu
ok spadam sama autorka rzuca mięsem na prawo na lewo a;le to mnie oleciały babska:O taaaa baby...wszystkie jak naskocza to nie ma się szansy a śmierdzisz moze ty margolciu? zapomniałaś opuścić nogi i ci wonieje już sperma z cipki????:D jak ty taka to ja też taki, a co ty grzywa myslisz o jej IP???czytasz odzywki margolci? zastanów się jaka to musi być głupia kobieta zreszta ....pozdrawiam

Gość Stalowa Magnolia
Myslę że ta osoba która tu się przechwala swoim wykształceniem, najpierw niech nabierze ogłady - A tak apropo to co wy robicie z tego forum śmietnik czy co? Naprawde wam się nudzi? A tak na marginesie to ze ktos ma wyższe wykształcenie wcale nie oznacza ze posiada monopol na mądrośc, bo jeszcze jest cos takiego jak dobre wychowanie, a tego niektórym z was zdecydowanie brakuje, rozumiem ze mamy wolnosc słowa, ale to nie znaczy ze mozna robic wszystko co się chce bez zadnej odpowiedzialnosci, w dodatku włażąc komus z buciorami nie proszonym, moze wypadałoby dorosnac albo przeniesc się na forum dla dzieci. Przemyslcie to sobie. Tacy madrzy jestescie jako anonimowe nicki, ciekawe czy w rzeczywistości tez byscie tak dogryzali zupełnie obcej osobie, wyobraźcie sobie sytuacje że siedzicie w kawiarni w której jest kilka stolików, przy jednym stoliku siedzi kilka osób i rozmawia i nagle podchodzi jakaś osoba wszystkich wyzywa i jeszcze twierdzi ze ma do tego prawo, no to mniej wiecej taka sytucja wytworzyła się na tym wątku, zreszta nie tylko na tym.