Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KITEK 5555

MOGĄ WYSTĄPIĆ PROBLEMY Z ZAJŚCIEM W CIĄŻE.

Polecane posty

Gość KITEK 5555

Tak mi powiedział kolejny lekarz, boję się w sierpniu ślub, tak bardzo bym chciała miec dzidzię a tu takie wiadomości. Jeszcze nie próbowałam, ale mam przeczucie że faktycznie może być ciężko.... smutno mi....

Nie wiem czemu lekarz tak Ci powiedział,ale skoro powiedział to pewnie miał ku temu powód. Myślęjednak, że nie masz co martwić się na zapas. Teraz są bardzo dobre metody leczenia bezpłodności, a w ostateczności możesz adoptowac dzidziusia :) Jest tyle samotnych, spragnionych miłości maluszków. Powodzenia i nie martw się na zapas :)

Gość KITEK 5555
no naprawdę dzięki za słowa otuchy. tego mi było trzeba!!!!

Gość a nie chorujesz
na zespół jajników policystycznych??

Gość KITEK 5555
SORKI TO BYŁO DO PIERWSZEJ WYPOWIEDZI, NIEKTÓRZY TO SOBIE NAPRAWDĘ POTRAFIĄ ZAKPIĆ NAWET Z POWAŻNYCH PROBLEMÓW.

Gość KITEK 5555
NO WŁAŚNIE TO MA ZWIĄZEK Z PCO, ALE JA NIE MAM TAKICH TYPOWYCH OBJAWÓW, JAKIE BYŁY OPISYWANE W INNYCH TOPIKACH. DO TEJ ROZBAWIONEJ PANI------> SPADAJ PRYMITYWIE.

Gość AISZA_24
BOŻE JAK TAK CZYTAM WYPOWIEDZI TAKICH IDIOTÓW JAK"jabcoki do jabcoka" I "hahahahahal"TO AŻ MNIE SZLAK TRAFIA!!!!! KITEK5555 JESTEM Z TOBĄ!!!!!CHYBA NAS JEST WIĘCEJ BO MAM PODOBNE PROBLEMY!!!!!!

Gość a nie chorujesz
ja mam 20 lat i tez ma pco. bedziemy mialy duzo problemów ze zdrowiem a z zajsciem w ciąże w szczególności. zycze wytrwałosci

Gość a nie chorujesz
wydaje mi sie ze statystyka ze od3 do 6% kobiet w wieku rozrodczym ma pco jest mocno zanizona

Gość kikktu a ile masz lat
??

Gość KITEK 5555
CO TO ZNACZY PODOBNE PROBLEMY? JA NIBY MAM PCO, ALE WYNIKI LAB. DOBRE, MAM KRWAWIENIA W CZSIE CYKLU CO PODOBNO NIE JEST TYPOWYM OBJAWEM PCO, JUŻ SAMA NIE WIEM CO ROBIĆ, USG POTWIERDZA CYSTY NA JAJNIKACH:(. BYŁAM JUŻ U TYLU LEKARZY A KAŻDY NA TE KRWAWIENIA ROZKŁADA RĘCE. DODAM ŻE NIE WYSTĘPUJĄ JEŻELI BIORĘ PIGUŁKI. BOJĘ, NAPRAWDĘ.

Gość idz na usg dopochwowe

do Kitek mogą, ale nie muszą, a pco mozna skutecznie leczyć, ja miałam pco, torbiele i hiperprolaktynemię. nie było prosto, ale udało się, mój łobuzia ma ponad trzy lata. Wiem, ze Ci się uda. Powodzenia.

Gość KITEK 5555
DZIĘKI ZA SŁOWA OTUCHY, TO NAPRAWDE JEST MI POTRZEBNE. ZA PARĘ MIESIĘCY ŚLUB, MÓJ UKOCHANY MIŚ WIE O WSZYSTKIM I MÓWI ŻE BĘDZIEMY RAZEM PRZEZ TO PRZECHODZIĆ ŻE MNIE NIGDY NIE OPUŚCI, ALE JA SIE TAK BOJĘ ŻE NIE DAM MU DZIECKA KTÓREGO WIEM ŻE BARDZO PRAGNIE:(. A JAK DŁUGO STARALIŚCIE SIE O DZIDZIĘ? WIEDZIAŁAS WCZEŚNIEJ ŻE MASZ PCO?

Nie martw się na zapas. Aby zwiększyć szansę na szybsze zajście w ciążę, proponuję od razu kupić rewelacyjne testy owulacyjne. Dzięki nim, zaszłam w ciążę już za drugim podejściem. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco.