Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość walentyna*

nienawidze walentynek

Polecane posty

Gość walentyna*

moze dlatego ze jestem sama, ale i tak dla mnie to sztuczne swieto, a Wy co sadzicie?

ja nienawidze komercji 😡 walentynek tez, bo jesli ktos kocha to obdarza spontanicznie a nie pod presja TV i wystaw sklepowych.

Gość walentyna*
wymysł zachodu, bije od tego taka sztucznosc, wielkie walentynki, prezenty, a po walentynkach szara rzeczywistosc

takorzeczy masz rację, ja uważam, że walentynki powinny trwać przez cały rok:) Czy ich nienawidzę???...nie dzień jak inny tylko ludzie może bardziej serdeczni dla siebie a szkoda, że tylko te pare razy w roku:( P.S.Na męża czekam do ślubu!:)

Gość walentyna*
ja tez czekam, poki mi sie nie znudzi;D

ja tez nienawidze walentynek. dla mnie to jest tylko okazja do zarobku dla kwiaciarek i cukierników podczas gdy chłpocy w akcie \"romantyzmu\" kupują swoim dziewczynom tandetne prezenty i uwazają ze są cudowni... żałosne. Komercyjna \"święto\" P.S. oczywiście nie mam nic przeciwko temu, że kwiaciarki i cukiernicy zarabiają, ale dlaczego tylko raz w roku więcej? żaden facet nie może zdobyć się na szczypte romantyzmu w inny dzień? bo w walentynki wypada :O