Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolka 2

Dziewczyny czy w pracy koniecznie z nogą na nodze

Polecane posty

Gość gość
"Mnie się wydaje", "jak dla mnie". Oj dziewczyny, dla innych idealną pozycją będzie rozkrok. Elegancka pozycja to nogi złączone bezwzględnie razem. Mówcie, co chcecie, że noga na nogę ładnie, czy atrakcyjnie wygląda, jest wygodna, ale z pewnością nie jest elegancka. Wasze indywidualne zdanie nie zmienia pewnych zasad :) Tak więc, jeśli chciałybyście wyglądać jak damy, to osoba, która zna zasady savoir vivre'u na pewno prędzej za takie Was uzna, gdy nogi będą złączone. O noszeniu obowiązkowo rajstop oraz krytych butów (z wyłączeniem odkrytych palców) nie wspomnę... Każdy ma inną pracę, pracodawcy mają różne wymagania, ale kiedy idziecie choćby do kościoła, czy teatru, to o takich zasadach warto pamiętać.

Gość gość
Dla mnie jednak z nogą na nodze jest ładniej i faktycznie nogi złączone i ustawione ukośnie ale noga na nodze. Najlepiej kiedy noga założona jest wysoko i stopa skierowana w dół a noga podpierająca ustawiona tak żeby opierała się tylko na palcach a obcas nawet bardzo wysoki był w powietrzu . No i faktycznie gołe nogi bardziej błyszczą po nasmarowaniu olejkiem .