Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa laska 21

KTÓRĄ AKTORKĘ UWAŻACIE ZA NAJPIĘKNIEJSZĄ??

Polecane posty

HAHAHAH CISZA:)CZYZBY WSZYSTKIE PANIE SIE ZE MNA ZGADZALY:)?

Gość JOLIE JOLIE JOLIE
verus chyba masz racje. ogólnie tak się mamy my kobietki. ale ja się mało burze o ładniejsze koleżanki. sama często mówie że "ona jest ładna". umiem docenić piękno innych kobiet.mam mnustwo zdjęć na kompie z różnymi aktorkami czy modelkami. i bynajmniej nie mam żadnych pociągów seksualnych do nich. poprostu widze że są wyjątkowe i cieszą oko i zadziwiają swoja urodą. aaaaa na czele tej mega listy jest Angelina. i wkurza mnie to jak sie wytyka że ma usta jak wrota itp. to po cholere te wszystkie silikony w ustach??? ona w odróżnieniu od nich ma to z natury. nie wiem moze już zamęczyłam was jej osobą ale poprostu ją podziwiam, i chyba mam obsesje na jej punkcie :) i wcale nie czuje się przez to gorzej ;)

Gość marioo
ANGELINA JOLIE...

Gość JOLIE JOLIE JOLIE
VERUS ALE NIE MA SIĘ CZYM MARTWIĆ. TO CAŁKIEM NATURALNE ZAGRANIE. ZRESZTĄ SAMA TO WCZEŚNIEJ NAPISAŁAŚ. ZAZDROŚĆ IDZIE W PARZE Z MIŁOŚCIĄ. A GDY MA SIĘ OBOK BRZYDSZĄ (TO KWESTIA GUSTU) KOLEŻANKE, NO TO WTEDY NIC INNEGO JAK TYLKO CZUC SIĘ LEPIEJ, PIĘKNIEJ I PONAD. TO CAŁE MY. ALE GOŚCIE TEŻ CHYBA NA TO CHORUJĄ. A Z JOLIE TO WALKA Z WIATRAKAMI. NIE MA SIĘ CO BURZYĆ I DENERWOWAĆ. MY TEŻ PRZECIEŻ LUBIMY SOBIE POPATRZEĆ NA WYJĄTKOWO URODZIWYCH AKTORÓW ITP. ;)

a mi sie ta pierwsza nie podoba!:):): ale co do jolie to samej z siebie chce mi sie smiactzn z wlasnej glupoty!!!

Gość kiolka
scarlett johanson keira knightley jessica alba

Gość JOLIE JOLIE JOLIE
NO A Z PANÓW??? U MNIE CHBYA NA 1 MIEJSCU KEVIN COSTNER, WIEM STARY ALE JAKI BYŁ JAK BYŁ MŁODSZY I CAŁY CZAS JEST PRZYSTOJNY. DLA MNIE NR 1 I JOHNNY DEPP PS TA PIERWSZA TEŻ MI SIĘ NIE PODOBA

Gość kiolka
http://gwiazdy.wp.pl/kat,16093,wid,8190551,wiadomosc.html hehe, Kasia co prawda prawdziwa aktorka nie jest, ale jak pieknie sie prezentuje na tym tle :P

==> verus, Tobie nie musi sie podobać. Mnie się Alba barrrdzo podoba,gówniarka 😠 ;-) 🖐️

Jestem także pod wielkiem urokiem Nataszy Urbańskiej , aktorki teatru Buffo. Cudnej urody dziewczyna 🌼

Gość moja uwaga
Hehehehe, obejrzałem sobie w necie zdjęcia tych lasek, które tu były wymienione jako nieziemskie piękności (Alba, Knightley, Jolie, Witerspoon, Thurman, Electra, Diaz, Oreiro itd) i ze wstydem muszę przyznać, że nie specjalnie mi się podobają. Jest natomiast jedna kobieta, która mi się diabelnie podoba (zresztą, z tego co słyszę od moich kumpli, nie tylko mnie). Mianowicie chodzi mi o moją narzeczoną. I morał z tego taki, że nie powinnyście kobietki mieć kompleksów, bo może dla kogoś to właśnie wy jesteście "najpiękniejszą kobietą na świecie". I to na tyle. A z "kobiet publicznych" to w kategorii krajowej stawiałbym na A Muchę, a z zagranicznych D McKellar.

Gość CHRISTINA MILIAN
>>>>>>>>>>>CHRISTINA MILIAN

Gość Jessica Alba jest piekna
Alba Alba i jeszcze raz Alba piekna jest

Gość ALBA NAJPIEKNIEJSZA
mnie się tam alba nie podoba. Jestem jaka jestem..nie za chuda..nie za gruba..ale dobrze mi z tym.Mam dwie ręce,dwie nogi,wszystkie zęby i duże oczy. Jednak gdy mogłabym wybrać to byłaby to:Jessica Simpson natomiast z panów nasz polski Pawełek Małaszyński :)

Gość CHRISTINA MILIAN
Gość Angelina Jolie już staruszka
a Wy tylko Jolie znacie i przeżywacie, a o innych nie wiecie, a mnóstwo jest pieknych aktorek! haha! Wystarczy spojrzeć na tasiemce brazylijskie ,tam 8 na 10 nadaje się na miss świata ;-)

Gość taakk tak tak
***C H R I S T I N A M I L I A N*** ;)

Gość zgaadzam sie
JESSICA ALBA - super laska ! :)

Gość PO CO KURDE
PISZECIE TU JAKEIS PIOSENKARKI NIE AKTORKI ITP? NIE UMIECIE CZYTAC ZE ZROZUMIENIEM?????????????????????? AKTORKI!!!!!!!! A NIE WSZYTSKIE CO SA ŁĄDNE LUDZIE!!!!!!!!!!!CZYTAJCIE TEMATA NIEPISZCIE CO BĄDŹ

Gość dolcevita23
Adriana Lima, Rosati, Jolie

Gość dolcevita23
Ta Edyta Hebrys to nie tańczyła z Igorem w Tancu z gwiazdami?? chyba to ona , raczej jestem pewna