Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość selekta

ciaza

Polecane posty

Gość selekta

mam pytanie czy w pierwszym miesiacu ciazy sa juz jakies obiawy?

Gość sabcial
mogą być: bolące piersi, nabrzmiałe, cimna obwódka wogół sutka nie zawsze, bolące podbrzusze jak przed okresem ale wiesz każda kobieta jest inna i mozesz żadnych nie mieć obiawów a być w ciąży. Czy miałaś już okres? Czy czekasz na niego kiedy miał być?

Gość selekta
mial byc kilka dni temu juz. dokladnie nie wiem. wymiotow nie mam a czuje sie naprawde tak jak przed okresem tzn. piersi w brzuszku sie przelewa. i wysypalo mnie na twarzy (krostki, syfki i inne...).

Gość Janka1978
Gratulacje! # ^ * ;> :} *

Gość sabcial
masz dwa wyjścia zrób test ciązowy albo badanie krwi na bHCG to da Ci 100% gwarancję, a za dwa tygodnie do lekarza. Głowa do góry bedzie dobrze tak czy tak :):):):)

Gość selekta
ztobilam dzisiaj test jest negatywny.... wiec wszystko bedzie ok?

Gość ulllllaaaa
ja robiłam 3 testy i dopiero ten trzeci był pozytywny :),ale chyba miałam dużego pecha, bo rzadko się zdarza, aby test dwukrotnie się pomylił :)teraz jestem w 20 tyg. ciąży:)Pozdrawiam i mam nadzieję, że wszytko ułozy Ci sie tak jak chcesz :)

Gość selekta
co sadzicie o bobo tescie?

Ja wlasnie za pomoca tego testu dowiedzialam sie ze bede mama :) Test wykonalam w 5-6 dniu po spodziewanym @ i bezblednie pokaza 2 kreseczki l.. byl to 1 test jaki robilam.. Wiec ja jestem z nieg zadowolona..

Gość selekta
ufff cisnienie zeszlo. wczoraj po prawie 2 tygodniach spoznienia dostalam okresik. ciesze sie bo na dziecko jeszcze nie jestem przygotowana. chociasz jak by bylo to przeciez tez trzeba bylo by zyc. ale za to bardzo brzusio boli