Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sSZCZYTNOo

STOSUNEK PRZERYWANY ZA I PRZECIW !!!!

Polecane posty

Gość sSZCZYTNOo

Mój temat zaginął:( Jeśli ma ktoś coś do powiedzenia , to proszę bardzo, wpisyjcie się :) Dzięki.

nie stosuje za duze ryzyko i frajda srednia jak dochodzi juz do konca stosuku a tu trzeba go wyjac

sters, stres, stres bardzo łatwo o ciążę, osobiście odradzam jeszcze się partner nerwicy nabawi :)

Gość Młoda19
Stanowczo nie.Jak powiedziała celyna za duże ryzyko.Bo niby sie z początku sytuacje kontroluje a poźniej cięzko przerwać.Ja raz tek miałam to mój kochany 2 tygodnie chodził blady:) (aż dostałam okresu):P

4 miesiące się tak z moim facetem kochałam i jakoś żadnych stresów nie mieliśmy i było fajnie.. od miesiąca biore tabletki, nic się nie zmieniło poza tym że nie musi już uciekać ze mnie:P

Gość El Paso
Absolutnie zdecydowanie jestem przeciwny .To jest makabra. Doswiadczałem tego i do pewnego momentu tylko. Jest to straszne dla chłopa , i jesli robi to stale to bedą z tego pózniej konsekwencje z utrzymaniem erekcji , przedwczesny wytrysk , nerwica, niechec do sexu. Miałem tak bo mojej nie chciało sie pójsc do ginekologa by załozyć np. spirale lub tabletki. A jednoczesnie nie gustowała w gumkach. Jej głupota w tym temacie spowodowała ze odstawiłem ja na bok. Ale wyleczyłem sie. Z innymi .

Gość ............. .....
PRZECIW - to prawie żadna metoda zapobiegania ciąży (skuteczność na poziomie 10-15%), mężczyzna bardzo łatwo może przez stosunek przerywany nabawić się nerwicy lub impotencji które bardzo trudno i długo się leczy ZA - jakoś nic nie mogę znaleźć (chociaż może masochiści coś w tym widzą)

Gość ............. .....
ZA (może troszkę naciągane) - załóżmy że oboje dochodzą równoczesnie, facet prawie dochodzi, ona też... jest już rozgrzana do bialości i prawie odpływa... wtedy facet szybciutko wyciąga, zostawia ją w spokoju aż ona ostygnie... Oczywiście ona jest wk... na maksa bo wiemy że kobieta rozpalona a nie do końca zaspokojona mogłaby zabić - no ale właśnie o to mu chodzi. i wtedy on do nie j mówi - "to teraz wiesz jak się czuję kiedy ty pieścisz mnie ustami a jak dochodzę każesz dokończyć ręką!" ;)

Gość wiele ZA jedno PRZECIW
Mój chłopak akurat woli taki sposób. Ale i tak pójdę do ginekologa po nowe tabletki, bo to ja kurwicy dostaję ;(

Gość gość
Stosowalam stosunek przerwywany jako metode antykoncepcji przez 2 lata. Ech, mloda bylam i glupia, na szcescie obylo sie bez ciazy. Moj facet, starszy o 5 lat, bardzo doswiadczony wmawial mi ze to bezpieczna metoda aja glupia wierzylam......

Gość własnie
własnie zaczynam piaty miesiąc ciąży kochajac sie w ten sposób :):):) jestem o tyle w dobrej sytuacji ze mam meża od 6 lat wiec tragedia wielka sie nie stała, ale dziewczyny w innej sytuacji mogłyby sie zdziwić. Tak wiec polecam ja tym kto moze sobie pzwolic na dziecko (sytuacja materialna i ustatkowanie się), spotykajacym sie tylko i nie wiażącym ze soba przyszłości odradzam.

Gość KUCIU
STOSUNEK PRZERYWANY JEST DOBRA METODA TRENINGOWA DLA TYCH CO SZYBKO DOCHODZA.A JEZELI MIMO TO PARTNER BEDZIE SIE SZYBKO SPUSZCZAL TO PRZED PUNKTEM KRYTYCZNYM NALEZY PRZERWAC POSUWANIE I SCISNAC GLOWKE ZOLEDZI ABY ODDALIC MOMENT WYTRYSKU TO DZIALA.....