Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaa25

czy to jest bezpieczne?

Polecane posty

Gość onaaaa25

biorę tabletki od października,regularnie,prawie co do minuty:)czy to bezpieczne kochac sie w taki sposób:najpierw w czasie tzw.gry wstępnej on wchodzi we mnie pare razy....pobuja sie troszkę,potem znów pieszczoszki..poźniej zakłada gumeczkę(jakoś wogole nie moge sie przekonać do seksu bez gumki,mimo tego ze wiem ze tabletki są skuteczne)i dopiero dochodzi do pełnego stosunku!ostatnio w czasie gry wstępnej nagle wyszedł ze mnie i skończył na prześcieradle...mimo to się martwię ciążą-////wiem ze to śmieszne,ze zaraz połowa forumowiczek mi napisze ze mam schizy i wogole,ze połowa z was kocha sie bez gumek(tylko na tabletach_)i jest oki...

Gość ty chyba jesteś
onaaaaaaaa5 a nie 25 :-(

Gość millllllllllllllllllllllllie
ja się kocham z moim od ponad 2 lat tylko "na tabletkach" i jest ok, a kończy we mnie prawie zawsze :) Nie masz się czym martwić, to bezpieczne.

Gość onaaaa25
a długo sie przekonywałyście do seksu bez gumki? w sumie to śmieszne bo ja właśnie dlatego zdecydowałam sie na tabletki aby czuć sie bezpiecznie i móc sie kochac kiedy chce i jak chce...ale jakoś brak gumki u chłopaka mnie przeraża...trudno mi oswoić sie z myślą że mógłby skonczyć we mnie i niemieć gumki...ehhhh....:):):)

Gość 1 stosune był od razu na
tabletkach i zawsze kończy we mnie a działamy tak ponad 4 lata

Gość kinga5
ja sie kofam z moim facetem ofd2 lat na tabosach i to jest bezpieczne pozatym zdecydowałm sie na bez gumki dopiero po 3 miechcach bo nie miałam do tablet zaufania wtedy brałam dane i troche sie dygałam bo to nie dokońca anty ale było wszystko ok dianki działały a teraz biore inne i jet ok pozwól mu na wiecej i niw martw sie ze jestesw ciazy jak bierzezsz tabosy i przestrzegasz ulotki to nie ma obaw i po co ta gumka bez jest dopiero zajebiście spróbuj....buziaki

Pewnie czasem są wpadki ale tabletki na 95% są bezpieczne,w prezerwatywie też może zdarzyć się przeciek:o ale jak popadniesz w paranoje to wogóle przestaniesz się kochać.Więcspokojnie będzie dobrze ;)