Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowinka20

jak to jest z pigułkami?

Polecane posty

Gość nowinka20

czy one zabezpieczają cały czas,także w czasie okresu?Biore tabletki od niedawna(zaczełam dopiero 3opakowanie).W niedziele wziełam pierwszą tabletke z nowego opakowania i od razu kochałam sie z chłopakiem bez gumki, chcialabym wiedziec czy tabletki juz wtedy działały????

Gość tabletki zabezpieczają
w czasie 21 dni zażywania a także w czasie 7 dniowej przerwy. więc byłaś zabezpieczona.

Gość kakusia........
a ja mam pytanie stare jak swiat,ale chce sie upewnic.od soboty biore moje pierwsze pgulki,pierwsze opakowanie.NOVYNETTE.i chcialabym jutro zaczac wspolzycie...do konca,bez dodatkowego zabezpieczenia.wzielam z pierwszym dniem cyklu.jestem zabezpieczona w tych 99%??

Gość kinga5
dzialały i działałą podczas 7 dniowej przerwy

Gość kinga5
do kakusia ja to twoje pierwsze piguły to wstrzymaj sie 7 dni a potem juz na caosć czytaj ulotke

Gość kakusia....
no w ulotce jest,ze jezeli sie w 5 dniu cyklu wezmie 1 tabletke to trzeba przez 7 dni zabezpieczac sie,a mam napisane ze od 1 dnia jezlei przyjme tabletke jestem zabezpieczona juz odrazu.tak tez mowila mi moja ginekolog,tylko ze z wieloma opiniami sie spotkalam.dlatego pytam rowniez i tu