Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malutka333

Sakd wiedziec kiedy doszło do zapłodnienia?

Polecane posty

Witam wszytskich mam takie male pytanko mianowicie... Na testach ciazowych napisane ejst ze mozna go wykonac juz 6 dni po zaplodnieniu ale skad mozma wiedziec kiedy do tego zaplodnienia doszlo? Przeciez to nie dzieje sie zaraz po stosunku czy tez w trakcie... mozecie sie wypowiedziec na ten temat?

wedlug mnie to najpelpiej go zrobic min 6 dni po ostatnim dniu plodnym, a te mozna sobie obliczyc...

Hmm nie wiesz o co mi chodzi:( :) JEsli kochasz sie np dzis 8.02. i masz dni płodne to skad wiesz kiedy dochodzi do zaplodnienia? Na testach nie ejst napisane ile od stosunku tylko ile od zaplodnienia

Nikt nie wie, kiedy doszlo do zaplodnienia! plemniki w ciele kobiety nawet do 7 dni moga zyc! dlatego to co pisza na testach to bzdury!! zwykly chwyt reklamowy!! mozesz sobie przyjac, ze do zaplodnienia doszlo po 24 godzinach od stosunku, ale gonadotropina kosmowkowa wydzielana jest w ilosciach mozliwych do wykrycia dopiero po implantacji, czyli po 7 dniach, jak dobrze pamietam. tak wiec najlepiej robic test dzien po terminie okresu. pozdrawiam

Dzieki jennn111 bardzo madrze piszesz az za madro hehe co prawda nie zrozumialam paru słow ale bede sie stosowac do tego co mi napisalam serdecznie dziekuje:) Pozdrawiam