Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carmina

Jaka fryzura?

Polecane posty

Gość carmina

Chciałam was prosić o radę, co można zrobić z długimi , miękkimi , podatnymi na układanie włosami, jak je uczesać na tzw. wielkie wyjście ( do pięknej , bardzo eleganckiej sukni z gorsetem ).Na codzień noszę je po prostu rozpuszczone, brak mi pomysłu na ich uczesanie, nie mogę nic ciekawego znaleźć.

Gość carmina
Nikt nie doradzi?:(

Gość ehheehehe
kok Hiszpanski

Gość majaa
najlepiej iść do fryzjera..nikt na odleglosc i wirtualnie nie jest w stanie Ci doradzic,pozdrawiam:)

Gość kefiras
nie

Gość lupiczka
CARMINA .... na codzień nosisz rozpuszczone a teraz chcesz się przebrac na bal ???? No tak przebierasz sie w gorset - królowa bona - i do tego przebranei na włosach. Wybacz ale zastanawiam się czemu nei założysz czegos fajnego , modnego i nie uczeszesz sie naturalnie czy to bal przebierańców ???

Gość ropna zgaga
Normalna Twoja fryzura to włosy rozpuszczone to po co je spinac ?? idz do fryzjera tylko namodelowanie. I sprawa załatwiona.Lupiczka na wsiach są modne gorsety !!! TO największy hit ( kit )mody ;)

Gość carmina
Możliwe,że nic wielkiego nie zrobię z tymi włosami, tylko je faktycznie umodeluję.Ale co do gorsetu się nie zgodzę- mam długasną czarną spódnicę , która razem z tym gorsecikiem tworzy całośc.Nie chcę się przebrać - to po prostu tzw. specjalna okazja, w sztywniarskim towarZystwie, nie mogę iść w dżinsach, ani niczym luźniejszym :)