Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pachnąca słońcem

mam już dość!

Polecane posty

dość nudy! dość monotonii! dość marudzenia że się nie udało! dość płakania w poduszkę i użalania się nad sobą! chcę wreszcie poczuć, że żyję, chcę się realizować, chcę spełniać swoje marzenia, chcę mieć pasję! zapraszam wszystkie kobietki, które pragną zmian w swoim życiu :)

Gość ja potrezbuje zmian
ja jestem! mam tak samo jak ty! ile masz lat? ja 22 od dwoch dni

Gość chce kupic
a dlaczego tak sie czujesz? nie masz znajomych ze tak narzekasz? czy jest jakis inny powod?

hej Dziewczyny:) też mam 20 lat jak założycielka topiku;) już rok temu wzięłam się za siebie;) ale nastają czasami takie dni że zapominam o swoim postanowieniu:( jestem młoda i całe życie przede mną i nie chcę go spędzić na użalaniu się i zamartwianiu tylko cieszyć się drobiazgami, tym co mam:)

u mnie milion mysli i 99% z nich ponurych.. ale ten topik z niewiadomych wzgledow napawa mnie pozytywna energia..

Gość .....sabrina....
ja też sie musze wziąć w garść,ale na razie z tym kiepsko:O

Gość ja mam identycznie

Dziewczyno, ja jestem po trzydziestce i prześladuje mnie poczucie jak na razie spierd... wszystkiego, co się dało i co się daje... :-0 Byle do wiosny! PS. Tylko co to zmieni? \"Wiosna, lato, jesień, zima... i wiosna\"

Gość aannuussiiaa
Ja też miałam ochote coś zmienićw swoim zyciu zacząc szkołe , zmienić prace i powoli do tego dąże : zapisałm sie do rocznej szkoły wizażu zaczynam 18 lutego a co do pracy to narazie lipa ale ważne ,że coś już zaczelam w tym kierunku ..... czas na zmiany życie idzie do przodu ...

Gość tak_tak_tak
Cała tajemnica sukcesu - polega na tym że : - podejmie się decyzje o zmianie - wie się jak ma wyglądać to co nastąpi ( cel musi być wyraźnie określony) - wierzy się że zrealizuje się swoje marzenie - jest się upartym . Ja kiedyś też powiedzaiłam sobie dość tego i postanowiłam zmienić moje życie, na początku niebyło łatwo i walczyłam z przeciwieństwami , ale było warto. Zacznijcie tez zwracać uwagę na " przypadki " szczęśliwe zbiegi okoliczności , które przybliżają was do celu , jeśli jest się upartym i wierzy się we własne siły, marzenia, -nagle spotyka sie ludzi którzy pomagają , zbieg okoliczności , na pewno to zobaczycie -POWODZENIA I WYTRWAŁOŚCI

Rybko, nie badz taka krytyczna..! Wiesz...zima jest wierc nastroje wielu osob sa fatalne, ale trzeba sie jakos trzymac :)

Murcielago ---> to wszystko czysta, żywa prawda. Takie są fakty. :-0 I jeszcze becikowe od dzisiaj... :-0 Idę się utopić w stołecznych roztopach. :-0

Ja też mam juz dość :o Tylko u mnie problem polega na tym, że nie wiem czego tak naprawde chcę :o

fajnie, że nie jestem sama... Rybka-też mam takie poczucie przegrania... kurcze, siedzę praktycznie w domu od poniedziałku do piątku, w weekend jestem na uczelni, bo studiuję zaocznie i tak upływa moje życie... nudno i szaro :( miałam bardzo fajną pracę, to przyplątało się do mnie jakieś piepszone choróbsko i juz pracy nie mam, bo musiałam poleżeć w szpitalu, a to równoznaczne było z odejściem... i właściwie nie wiem co mam ze sobą zrobić .. gdyby nie mój 5cio letni bratanek, którego pilnuję od czasu do czasu i który bardzo pozytywnie na mnie wpływa, to chyba leżałabym całymi dniami i beczała... nie chcę już dalej tak żyć, chę to zmienić, a razem z pewnością nam się uda :)

No, leżeć i beczeć to ja mogę co najwyżej późnym wieczorem albo w weekendy, bo tak to w robocie siedzę. I jeszcze przed chwilą dowiedziałam się, że jeszcze przed zawiązaniem rozwiązali mi grupę francuskiego! 😭 Mogę próbować zmienić pracę - na taką, w której będę zap... lać po 12 lub więcej godzin na dobę - wtedy w weekendy będę już tylko spać, a nie beczeć czy zastanawiać się nad spier... nym życiem. :-0 Zły mi dzień dziś nastał. :-0

ehhh...Rybka, Ty masz złe podejście... trochę optymizmu :) wiem,że ciężko przestawić się na takie myślenie ale przecież nie można tak dalej...

cyberbukiet-- znajdź zródło złego samopoczucia i wyeliminuj :) ja tak zrobiłam i dziś chyba trochę lepiej się czuję, a wczoraj wieczorem było tragicznie... nie tak łatwo zmienić swoje nastawienie do życia ale uszy do góry :) damy radę, bo czemu niby miałybyśmy nie podołać :)

Jestem własnie przed ostateczna rozgrywką.I chyba to daje mi siłe do zycia.Zaczne nowe moje:D

Niestety, się obudziłam, a optymizmu dalej ani widu, ani słychu... :-0 Życzę Wam sił do walki! :-) Jak Wam zostaną potem jakieś resztki \"pałeru\", możecie mi przesłać. :-0