Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anka-skakanka

Poseł Gosiewski....

Polecane posty

Tak zastanawiam się, czy tylko ja darze go taką adoracją. Za całokształt:) A zaczęło się od zdania: \"Kiedys spadnie bezrobocie, zmniejszymy koszty pracy\" :D Długo mogłabym pisać..........jaki to przenikliwy umysł.........

Gość anka-skaknka
Nikt go nie uwielbia????? :(

Gość sloenczkojasne
poseł G.i to wjest w ogóle kuriozum, taka mała kaczuszka (tip top, jak jego mamusia), straszny z niego bufon, już na studiach wyleciał z prawa (pewnie dlatego tak walczy z prawnikami), potem studiował na historii (mój kolega był z nim na roku i opowiadał, ze kiedy powielali i kolportowali na uniwerku poznańskim podziemną prasę to nasz przyszły poseł wywalił kolege z pokoju w akademika, z "całym tym świństwm", bo się nie chciał narażać). a ostatnio jedna osoba z mojej rodziny (mam to szczęście pochodzić z tego samego miasta co Pan poseł;-)) znalazła w jakis starych papierach zdjęcie tatusia naszego posła, który był w SB. Ach ten poseł G. - nasza chluba narodowa;-)))

OOOOOOOOOO :) Za takie właśnie rzeczy malusie kocham i wielbie tego matadora:) I jeszcze za jego znajomość stopni i tytułów naukowych oraz świadomosć faktu, co to doktorat, habilitacja.... Moja mama mÓwi o nim: krótki nóżki, krótkie rączki, krótki rozumek. A jakiżto dyskutant wspaniały, zawsze przerywa i prosi, żeby mu dać skończyć. Widocznie żona go tak wychowała. Dla mnie to największe kuriozum tego, co się dzieje w PL - ta kariera tego człowieczka. On jest BMW: bierny, mierny, ale wierny Jarosławowi i lechowi, To ich kapral:)

gosiewski to jeden z najwiekszych debili sejmu tej kadencji. kretyn jakich malo. przydupas j. kaczynskiego. a propos kaczora: doszly mnie sluchy ze na 99% to gej

Ale poważnie czy nie sądzicie, że to wielka porażka całego systemu, że taki człowieczek jest taki wpływowy, ma tyle do powiedzenia i jest na świeczniku??????

A w mediach można spotkać tylko farmazony, które wygłasza. Jest jak Jaroslaw - on komunikuje. A sam z siebie dumny:(

Gość zlam 888
No proszę , prosze .... od razu wiadomo było ,że to super dureń i straszna wazelina. JAk on coś beknie to zawsze myślę :NACHLANY W TRZY DUPY! bełkocze i plącze sie !!! A Jarusiowi spija z ust ślinę ze słowami !! Co za obrzydliwiec i wstręciuch . A tatuś dzielnie w partii właściciwej komunistycznej przebierał łapkami ! Mamusia lekarzyna. A teraz jeszcze esbecja ... no no , to że wyleciał baran z prawa - nie wątpię !! Za moich czasów się mówiło - nic nie umiesz , nie uczysz się ,śligasz sięi wazelinujesz - jesteś na prawie ....a tu prosze ,nawet stamtąd tępaka wywalili!!! Czas żeby mu ktoś nóżkę przjechał...

Gość lubryfikatorq
Jeden z najobrzydliwszych posłów. Kapral bez własnej refleksji, przydupas z obleśnym uśmiechem, rusza się jak wóz z węglem. Totalna porażka.... PO też ma tekiego - Schetynę

O ile mnie pamięć nie myli był jeszcze taki jeden vicemarszałek:P Kern się nazywał Podobna kategoria.... Ale.... Czy to nie samobójstwo dla PiSu wystawiać takiego człowieka jako Twarz PiSowską w Sejmie???? Nie ma już lepszych???? Akurat ego nie moge zrozumieć, choćby z czysto medialnego punktu widzenia.

Gość lubryfikatorq
Bo Gosiewski jest jak Wachowski - o nic nie pyta, wszystko wykonuje. To zderzak. To co napisała słonecznkojasne też daje do myślenia - jak coś robił po swojemu (na ogół żenadę) to zbierał bęcki. Ale nie zapomniał. Cały czas tkwił w ukryciu i teraz ma szansę, to chce ją wykorzystać. A ojciec w ubecji - to by wyjaśniało jego kapralstwo i poddańczość

Gość anka-skaknka
brak refleksyjności i chęci myślenia też tłumaczy ta ostatnia uwaga lubryfikatorq

Gość jjjjjjj
szkoda gadać. mi wlasnie on na nerwy działa, ale jeszcze gorzej niecierpie Cymańskiego...dla mnie to totalna tragedia...jak dyskutował nad becikowym, wieelki obrońca rodziny, a zone wpisuje do swojego majatku..porazka

Eeeee nie przesadzaj, Cymański przynajmniej mówi kwiecisto i pięknie, dba o język i jakiś zarcik. Ma poczucie humoru. I własny świat:P Gosiewski???? Jakoś u niego tych cech nie widzę:(

Gość Ten pokurcz
jest twarzą PISu. Oni wszyscy są tacy - karły dosłownie i w przenośni z kompleksami, które teraz maja okazję odreagować. I mamy to co mamy. Pokaz arogancji, pychy i nieomylności. Dokąd nas zaprowadzą :(

Gość lubryfikatorq
Do Cymańskiego -nic nie mam. Gość jest erudytą i dobrym oratorem. ponadto cenię go za to że wygrał symultanę szachów z Kasparowem. To jest naprawdę coś. Ma ktoś jeszcze ciekawe ploteczki o kapralu do sprzedania :P

Jakby ktoś gdzieś zasłyszał kolejną złotą yśl mojego idola, proszę o wpis. Będę jego hagiografem:)

Nooo, skaza ne jego swiętości - druga żona- to pewnie przez to Rydzyk w swe bramy go nie wpuszcza:P

Gość ja zauwazylam raz
że Gosiewski ma dużą,nieproporcjonalną dupę i przecięty nos.katastrofa!!!!

Gość fizys
fizys jego dorównuje inteligencji i intelektowi

Gość lubryfikatorq
Oj, to premier yes yes yes będzie rozmawiał za tego nieślubnego wnuka z ojcem dyrektorem przez domofon zamiast TV Trwam :P

To premier jest dziadkiem???I to niesakramentalnym????? Nie ma jak wartości rodzinne i etyka seksualna kościoła:P

Gość do Carrie
No co ty? Nie mów że nie wiesz jak on wygląda. Wszędzie go pełno az do wyrzygania bo jest rzecznikiem PISiorów. Karzeł z krótkimi rączkami i nóżkami, wielkim łbem i okazałym kuprem, którym telepie jak idzie. Do tego mówi bełkotliwie jakby miał szczękościsk. I jak on się dorobił tych dwóch żon? Czy one oczu nie miały?!

Gość lubryfikatorq
A nooo właśnie.... Edgar - debest:). Mnie się kojarzy z szefem FBI, co to się w ciuszki kobiece lubił przebierać :). Carrie - poszukiwania trwają;)