Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mebd

prezent dla babci

Polecane posty

Gość Mebd

Ratunku! potrzebny mi prezent urodzinowy dla babci- wszystko już było: rajtki, kawa, szampon, krem... wzięłabym Ją do kina, ale nie wyciagnę Jej z domu. Podrzućcie jakiś pomysł.

Gość JESLI JEST WIERZACA
TO KUP JEJ KSIAZKE O PAPIEZU ALBO JAKAS INNA

Gość bamboszki może
takie cieplutkie:)

Gość takajedna2
ja kupuje zestaw dobrych witamin-wigor senior albo centrum-zawsze sobie łyknie dla zdrowia

Gość Mebd
Dzieki! ciekawe, ze nie wpadłam na pomysł z ksiaąką, a przeciez kupuję je komu tylko mogę. Bamboszki tez brzmią nieżle... Hmm... Może się skuszę i od razu sobie tez kupię?

Gość Mebd
Witaminy były na imieniny, ale chętnie posłucham sugestii co do sprawdzonych na babciach preparatów. Może jakieś naleweczki ziołowe na alkoholu, mniam?

Gość ja22
Moja babcia tez ma niedługo urodziny (14. 02. :) ) i to 70 :),a ponieważ babcia jest osobą bardzo wierzącą, więc zamówiłam mszę za jej zdrowie i pomysł z książką Papieża tez mi się podoba :)

A co powiesz na elegancką broszkę w kształcie pięknej koniczynki? Jest wykonana ze srebra i ozdobiona białymi cykoriami. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco. Babcia będzie na pewno zadowolona z prezentu.