Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frutur

problem z cienkimi wlosami

Polecane posty

Gość frutur

hej, coraz bardziej zaczelam sie martwic kondycja swoich wlosow- sa one cienkie i mam wrazenie ze jest ich coraz mniej. Codziennie czesze sie w kitek, bo innej fryzury z moimi wlosami to chyba bym nie mogla sobie zrobic. czy ktoras z was moze miala albo ma podobny problem? chcialabym zrobic cos zeby byly mocniejsze i przed wszystkim zeby bylo ich wiecej, nie mysle tutaj o zageszczaniu (chociaz jezeli ktos ma informacje o tym to chetnie bym sie czegos dowiedziala) tylko o jakas naturalna, pewna i skuteczna kuracje. pomozcie:)

Gość frutur
podnosze do gory i czekam na odpowiedzi:)

Gość YIchY
ja tez mam problem z cienkimi wlosami.....ale juz do tego przyzywklam:P

Gość Ach to ja
W profesjonalnym sklepie fryzjerskim można kupić szampon pogrubiający włosy. Jest to produkt włoskiej firmy-Alfapaph- Hair anti age. Kosztuje około45zł. Nie wiem czy można go jakos zamówić. Ja go kupiłam w sklepie na Słowiańskiej. Takż emiałam problem z włosami, ale on sie uporał- są bardziej puszyste, ładnie pachną i rzeczywiście sprawiaja wrażenie grubszych. Jesli uda wam sie go znaleść to naprawdę warto go kupić. Jest do niego odzywaką i tonik.ale komplet 'troszke' duzo kosztuje. Mam więc tylko szampon.