Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uwerturka

Co to może być?Ciąża czy coś innego?

Polecane posty

Gość uwerturka

Dziewczyny!nie mam okresu od miesiąca (ostatni miałam w grudniu). Robiłam 3 testy ciążowe. 2 były negatywne, jeden (ten ostatni)pozytywny, ale... byłam u lekarza.powiedział, że ciąży nie widzi, a gdyby to była ciąża to od ostatniej @ byłby to 8 tydzień, a od ewentualnego zapłodnienia 4. Byłam dziś na usg (jamy brzusznej, zwykłe nie dopochwowe).Lekarka powiedziała, że ciąży nie widzi. Nie mam żadnych objawów wskazujących na ciążę. ani nudności,ani bólów brzucha, ani bólów piersi,żadnych zachcianek. Śluz mam taki żółtawy. Co to może byc?Jakie moga być przyczyny zatrzymania okresu?Lekarz powiedział, żeby jeszcze poczekać z tydzień i jak @ sie nie pojawi to będziemy robic badania.Jednak ja się martwię.Czy któraś z Was tez tak miała?Pomóżcie proszę.

Gość uwerturka
Odświeżam

Gość milkaa
..jak lekarze nie wiedzą po wykonaniu usg co Ci jest to skąd mogą wiedzieć forumowicze ?

Gość uwerturka
Bo może ktoś miał to samo. wystarczy dokładnie czytać.przeciez napisałam "czy któraś z Was tez tak miała". zdaję sobie sprawę z tego, ze nie ma wirtualnych badan ginekologicznych. poprostu pytam. chyba mogę?

Myślę ze to mogą być jakieś zaburzenia hormonalne. A może sie odchudzasz??

Gość uwerturka
No właśnie nie, ale odchudzałam się jakiś czas temu z tym, że nie bardzo drastycznie, chudłam około kilograma tygodniowo. Było to w listopadzie 2005

też byłabym zdezorientowana, poczekaj jeszcze tydzień i przed pójściem do gina jeszcze raz zrób test.