Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak mi sil

moj maz sie nie myje

Polecane posty

Gość no niezłe botki
:o

Gość skromny
jak długo jesteś po ślubie?

Gość onaonaonaona
no wspolczuje,a czy on nie rozumie ze od nirgo jedzie? musisz go zawstydzic i to porzadnie pewnie juz to zrobilas dlatego sie obrazil, ale to dobry krok,rob tak dopoki nie nabierze rutyny i nie zacznie mu przeszkadzac to ze sie spocil albo ze sie nie kapal 3 dni powodzenia :)

Gość onaonaonaona
rolnik jestes gosciu:P

Gość diablic
kup preparat w rozpylaczu bardzo smrodliwy i wypsikaj jemu gaciei albo cala bielizne ,smierdziec bedzie podwojnie.do gaci nasyp nasiona z owocu rozy jak go pogiglaja to miesiac bedzie siedzial w wannie.Za ten smrodek w areozolu o male co wybryknalbym ze szkoly.Klasa wietrzona byla kilka godzin.

Gość a ja jestem dziewczyna
i kapie sie dwa razy w tygodniu ale kiedys to tez tylko raz a tak to tylko rece i zeby myje a jestem mlodsza od twojego meza

Gość meeaa
Ja tez tak mialam ale pracowalam nad nim dlugo teraz to jak sie myje to mysle ze w ormo idzie...

Gość Zenona
Ja na ten prziklad nie myje zebow bo i po co - i tak sie psuja. Zalozmy klub czystych inaczej - kazdy z klubu zrozumie dobrze potrzeby drugiego. Ja tam lubie jak facet sie nie myje i zajezdza gorzalom.

Gość Zenona
He he wszyscy uciekli. Przestraszyli sie Zenony czy co ?

Gość brak mi sil
meeaa a jak to zrobilas? Dziekuje wszystkim za rady te powazne i mniej, problemem nie jest to ze nie chce sie wogole umyc czy zmienic gacie, tylko to ze musze mu zwrocic uwage :( a ja chce zeby bylo romantyczne - bez oporow i zeby on sam poszedl pod prysznic i zmienil bielizne, tylko ze on sam tego nie srobi :(

Gość Zenona
No wlasnie - uwazaj jak sie zacznie myc - pewne bedzie, ze ma kogos...

Gość ja nie łapie
co to za problem,mówisz jesteś brudas i won się myć albo won z domu

Gość meeaa
Wychowywalam go. najpierw gonilam do mycia przed wejsciem do lozka niekoniecznie przed sex.Potem wyznaczylam dni mycia i pilnowalam go. Kupowalam fajne kosmetyki. Zel do siusiaka np. Przyzwyczail sie. Walkowalam ze nie jest fajnie jak kupka w dupke piecze bo papierem to sie nie da dokladnie.i jakbym nagle chciala to ptaszek nieswiezy. Teraz jest super prysznic nawet dwa razy pupke do nawet ja tak nie zdzieram. Zeby dwa i przed wyjsciem z domu. Temat mycia jest tylko czemu tak czesto.....he he. majtusie podkoszulka skarpetki raz dzienie zmienia no i oczywiscie jak tego trzeba...Mycie uzaleznia wiemy cos o tym!!

Gość brak mi sil
meeaa, wiec mowisz ze spokoj i cierpliwosc...

Gość amberka
a ja uwazam, ze wlasnie zaden tam celibat, a wspolne mycie, wez go pod prysznic!!! NIE ROZKAZUJ mu!!! co on ma byc - dzieciak Twoj, ze ma sie sluchac??? uwiedz go, powiedz mu pod prysznicem W P R O S T ze uwielbisz sie z nim kochac, jak jest taki czysciutki i mokry - u mnie to podzaialalo!!!!!!!!POWODZENIA

Gość baskaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin