Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BELCIA

tatuaz-wypada?

Polecane posty

Gość BELCIA

czesc mam 29 lat meza dwojke dzieci i cicha mysl czy nie strzelic sobie na przedramieniu malutki tauaz ale czy wypada takiej kobiecie?

Gość bliżniaczana dziewczyna
Czemu nie,tylko pomyśl,że to na stałe i jak to będzie pasować np:do sukienki na ramiączka itp.Wiek nie ma nic do rzeczy,chcemy wyglądać ładnie,seksi,modnie,robić dziwne czy szalone rzeczy w każdym wieku.Tatuaż nie jest niczym jednak dziś szalonym czy dziwnym.Jeśli sie ma meża,dzieci i 29 lat to pozostaje już tylko to co niby wypada...?Jeśli chcesz czemu nie:)

Gość BELCIA
A CO POWIE NA TO OTOCZENIE TESCIOWA ITD. DZIECIATA MEZATKA A POMYSLYJAK NASTOLATKA JESZCZE GLOSNO O TYM NIE MOWILAM!.

Gość BELCIA
NIE SPIJCIE NIE JEST TAK "POZNO"PODZIELCIE SIE SWOIMI OPINIAMI MOZE KTOS MIAL TEN DYLEMAT?

Gość pomysl o sobie
przeciez to nie musi byc duze, a tesciowej nie pokazuj:) Aktualnie posiadam tatuaz ,tesciowej jeszcze nie a ta przyszla bedzie musiala to zaakceptowac:)

Gość Arwen
No wlasnie mam podobny dylemat teraz. Ostatnio sama nie wiem dlaczego ale sie uparlam na tatuaz, chcialabym taki niewielki, najlepiej na biodrze. A moj slubny nie i nie, mowi ze mnie chyba ukatrupi jak to zrobie. Najsmieszniejsze jest to ze on sam ma jeden tatuaz...Pewnie to zrobie niedlugo, to moje cialo i moj wybor, trzeba tylko pamietac ze to jest raczej na cale zycie. I tak wlasnie mysle Belcia:)

Gość BELCIA
DO ARWEN-A MASZ JAKIS WZOREK KTORY CIE INTERESUJE NAPISZ BO JA NAWET JESZCZE SIE NIE ZASTANAWIALAM CO TO MOZE BYC CZY MA TO COS OZNACZAC CZY TYLKO MA SOBIE COS BYC

Przepraszam a co ma teściowa do twojego tatuażu,przecież jesteś dorosła,to twój wybór,twoja życie?Sama mam teściową i nigdy nie zastanawiam się co pomyśli.Przecież nie robisz nikomu krzywdy.

Poza tym nie ma czegoś takiego,że w pewnym wieku już koniec następuje ,trzeba być poważnym i żyć zgodnie z prawami otoczenia,to jakaś bzdura,co cie obchodzi co pomyśli otoczenie,wyzwół się z tego... Tylko pomyśl,że to na całe życie i jak ci się znudzi to będziesz miała problem.

Tatuaz to wiocha. Na ogol robia go sobie panienki, ktore chca uchodzic za \"seksowne\". Kobieta z klasa nie \"ubiera\" sie w tatuaz bo tego po prostu nie potrzebuje. pzdr

odrazajaca brudna zla: coś w tym jest. Z resztą ta zasada stosuje się nie tylko do kobiet.

zacznijmy od tego ze tautaz nie jest dla szpanu i ludzie ktorzy maja naprawde fajnie zrobione i nr 1 z glowa tatuaze nie obnosza sie z nimi ...polecam wybrac sie na targii tatuazu a zobaczycie kto tam przychodzi i kto ma tatuaze ...zapewniam mocno sie zdziwicie ze ludzie w garniturach na powaznych stanowiskach maja tatuaze i wcale na codzien ich nie pokazuja zrobili je dla siebie a nie na poakaz jak wiekszosc malolatow i laseczek szpanujacych ...tatuaz jest dla doroslych swiadomych ludzi ... dziekuje tyle ...

ja zrobiłam sobie tatuaż na urodziny, a mam dwójkę dzieci :). wszystkim się podoba :)

Gość leminek
dalka baci klozetowej tez pokazywalas i kolesiom na centralnym rowniez;)

Gość Tatuutojeto
Tatuaz to nie zabawka czy super bluzka lub bielizna od znanego projektanta ... to powazna i swiadoma decyzja tatuaz byl jest bedzie na cialach ludzi bez wzgledu na panujaca mode czy inne badziewia....

{ wszystkim się podoba } Dodaj że wszystkim w rodzinie. Ja go nie widziałem :P

No dokladnie Myrevin kuzwa potrafisz cos akceptowac??? ..zapewne tylko swoje madrości hihihi

Gość BELCIA
no jestem z powrotem wrocilam od rodzicow i przekazalam im moj pomyslik mama na to-nastepna wariatka w rodzinie-nastepna bo pierwszy to tato poniewaz on ma TATUAZ z wojska lata 66-68 taki fajny orzel z pamietna data w calkiem widocznym miejscu bo od nadgarstka w gore.Ciekawe co mezus powie jest akurat na dluzszym wyjezdzie napisze mu pozniej sms-a z pytankiem.Wspomne jeszcze ze tato sie smial a mama zaczela sie przejmowac moja tesciowa.No i co wy na to?

Gość szafka
ja jestem rowniez zdania ze nie ma sie co przejmowac otoczeniem a juz napewno tesciami..... to twoje cialo i twoja sprawa.... ja mam podobny wiek do twojego, mam tesciowa i mam tatuaz... zrobiony juz po slubie..... i nie uwazam by mi nie wypadalo..... zawsze chcialm miec i w koncu go zrobilam..... nie obnosze sie z nim i tez nie po to go zrobilam by nim "swiecic"

Ja tatuaży nie lubię,uważam,że narzucają coś odgórnie,lepiej jak tatuażu nie widać ale są osoby,którym się to podoba i już.Nie rozumiem czemu pytasz o pozwolenie rodziców,czemu twoja mama zamartwia się teściową?Dla mnie bardzo dziwne.Można pogadać z mamą tak po prostu,zapytać o radę ale nie o pozwolenie,poza tym co twój mąż ma do tego...przecież nie walniesz sobie go na twarzy,czy nie zrobisz bardzo dużego. Nie wiem ale moja rodzina,znajomi,maż są chyba inni i nie oceniamy po takich rzeczach,nie pytamy się o pozwolenie.Ja raczej jak maż chciałby mieć tatuaż to bałabym się jedynie aby nie zostal czymś zarażony,zółtaczka itp.straszne choróbska.

Moim zdaniem nigdy nie jest za późno na tatuaż :) Jeżeli jesteś zdecydowana na taki rysunek na ciele to go zrób :) Jeśli nie zrobisz to i tak cały czas będziesz o nim myślała i...w końcu i tak zrobisz ;) Też mam 2 tatuaże ... i kolczyk w języku :)...moi rodzice i przyszła teściowa zaakceptowali to od razu ... bo jak to mój tato mówi : Jestem już dorosła i to jest moje cialo :)... co prawda babcie jeszcze nie widziały ich i też raczej nie zobaczą ;) Wydaje mi się jednak że lepiej zrobic tatuaż w takim miejscu które w razie czego będzie można zakryc ... Raz się żyje :)

Gość BELCIA
Trafne powiedzenie że jak go nie zrobię to i tak będę o nim myślała.Ajeśli chodzi o mamę to nie pytałam ją o zgodę-PRZECIEŻ JESTEM DUŻĄ DZIEWCZYNKĄ- tylko powiedziałam co mam zamiar zrobić.Piszecie że macie tatuaże napiszcie co one przedstawiają czy może coś wyrażają?

Gość BELCIA
TAK PRZY OKAZJI JAK MALUJECIE TE SERDUSZKA ALBO KWIATKI GDZIEŚ WIDZIAŁAM

Gość BELCIA
Ojejku śpicie czy oglądacie panoramę zajrzyjcie jeszcze tu!!!!!

Usu koncówke,to br wszystko po php i będziesz na stronie:)

Gość BELCIA
dziękuje emotikonki znalazłam ale jak je tu przenosić naprawdę nie czaje

Gość BELCIA
kurcze feluś zamiast o tatuażach to ja o emotikonkach ale to tak przy okazji

Gość papuziak
Mam 30 lat 2 dzieci i tatuaż na .......... pośladku latem zawsze przyciąga on wzrok męskiej części plażowiczów