Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondyyyyna

Dlaczego mezczyzni wola blondynki?

Polecane posty

Gość _I-r-y-s
Hmm a moge spytac jak bylas ubrana - bo jakos argument, ze wszystcy ulegali czarowi TYLKO blond wlosow mnie nie przekonal ?

Gość blondynki mają gorzej
Znam facetów, którzy żadnej nie przepuszczą i to bez znaczenia jak babka wygląda i tak zostanie wygwizdana, często poklepana po tyłku. Przechodziłam kiedyś koło budowy, mam długie blond włosy i założyłam krótką spódniczkę okrzyki słyszałam już z daleka, jeden delikatnie klepnął mnie w tyłek dostał siarczystego policzka i się zamknął, już nikomu nie było do śmiechu. Jedno trzeba przynać blondynki często są traktowane jak przysłowiowe szmaty, mężczyźni traktują je jak łatwą zdobycz, poważnie myślę nad zmianą koloru włosów, nie chcę być traktowana jak idiotka:(

blondynki mają gorzej - idiotką się jest - albo nie - bez zwględu na kolor włosów :O nie zmieniaj barw, bo to i tak Ci nic nie pomoże :O:O:O

Brunetki kojarza sie z mocnym charakterem,silna wola,nieustepliwoscia...mezczyznia mysla ze brunetki mocno stapaja po ziemi...czarne wlosy,ciemna karnacja i oprawa oczu...potarfi zribic wrazenie...a blondynki...przyrko mi to stwierdzic ale przez te wszystkie kawaly kojarza sie ze slodkimi idotkami i glupiutkimi laleczkami,chpcaz ja wcale tak nie uwazam :) :) Blond pieknosci przykuwaja uwage rownie dobrze jak brunetki z tym ze kojarza sie troszke inaczej

Gość fakty i mity
Tak moze było w latach 60-stych kiedy królowała M.Monroe...... czasy sie zmieniły i najnowsze badania jakie przeprowadfzono obaliły ten mit.... zadano facetom pytanie jaki kolor preferują u kobiet to zdecydowana wiekszość opowiedziała sie za brunetkami. Słysząłam to w Radio Zet a potem chyba w RMF FM

Gość Tomek Model
Faceci wola blondynki, to normalne,ze jasny kolor włosów bardziej przyciaga uwage niz ciemny. Te naturalne blondynki sa ohydne- różowa skóra ,fuj ,blade, a te farbowane to są laski!!!!!Brunetki moga sie schowac przy blodnykach ale farowanych a nie bladych naturalnych brzyduli !!

Gość zuziaa52
bo uważaja sie przy nich madrzejsj

Gość kurka blada
weź się Tomek lepiej zatkaj !! ja citu zaraz dam za tę brzydką naturalną blondynkę :P Sam pewnie jesteś brzydki