Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boooooooooooliiiiiiii

Wzięłam już 2 nospy, 1 ibuprom max i nic

Polecane posty

godzine temu wzięłam, czy moge teraz wizac ketonal?? a bardzo boli mnie brzuch... okres ;(

To nie siedz przed kompem tylko idz sie połozyć i ugnij nogi i spróbuj zasnąc jak jesteś w domu oczywiście a jak nie to nie gniec tak tego brzucha tylko pospaceruj!!!!

Ale to przeciez ostatecznośc ja tez przy okresie sie faszeruje lekami ale ketonal to dawka dla słonia a przy ibupromie juz wzietym tym bardziej

Mi zazwyczaj po takiej dawce przechodzi ale dopiero po ok 30minuach

tak też wzięłam dawkę dla słonia... jestem w domu, w łózku zwinięta lezałam juz dobra godz z ta pierwsza dawka lekow... teraz to umieram...poce sie jak dzika, rece mi sie trzesa. oby pomgl ten ketonal!!!!!!!

jeśli masz w domu termofor to nalej do niego gorącej wody i zrób sobie okład na brzuch. to powinno troche pomóc.

Gość upupupupupupuupup
ketonal to nie dawka na slonia. Na mnie super dziala. Nie trzeba bylo brac poprzednich lekarstw. Biore keton i czuje sie swietnie, nawet chyba mi sie poprawia humor na weselszy:)

Gość poszukujaca_25
Idź do lekarza i poproś o receptę na Scopolan. Mozna go kupic w wersji slabszej bez recepty ale na mnie nie działa. A jesli masz silne bóle to połóż sobie na brzuchu lub na dole pleców termofor z gorącą wodą lub idź weź dobrze ciepłą kąpiel. Można też na tydzień przed okresem codziennie brać po pół tabletki polopiryny. Też pomaga. A tak serio to dziewczyno dlaczego nie porozmawiałas ze swoim ginekologiem o bolesnych miesiączkach...??? Przeciez to podstawa....

Witam nic nie pomoże tak jak\" VEGANTALGIN H \" umierałam z bólu zawsze co miesiąć teraz gdy mam boleści zawsze biore 2 tabletki i ustępuje! jest bez recepty , naprawde warto pozdrawiam ❤️ ....

Kaśka22 ----> eee tam cudujesz :P ketonal to nie zadna dawka dla slonia ja mialam tak bolesne miesiaczki ze co miesiac lądowałam na pogotowiu albo ono u mnie ponieważ odlatywałam a jak odzyskiwalam przytomnosc to nie wiedzialam co sie dzieje ketonal połykałam garsciami i nic nie pomagal chwilową ulge przynoisł TRAMAL ale to jest na bazie morfiny wiec ciezko zdobyc a sanitariusz zawsze wiedzial co mi pomaga i dostawalam dwie dawki ketonalu w tyłek hehe aż w koncu zaproponował mi abym zaczela zazywac tabletki anty bo niestety taka mam nature ze podczas okresu boli jak cholera a takie comiesieczne faszerowanie sie lekami tez nie jest dobre dodam oczywiscie ze nie pomagaly zadne termofory , ziolka itd a jak dostawalam ataku to nie moglam nawet palcem u reki ruszyc no i pomogly dopiero tabletki anty i juz od roku nie wiem wogole co to sa bole podczas okresu aha i dodam jeszcze ze nie jestem zadna panikara ale kiedys na pogotowiu zostalam podpieta do urzadzenia mierzacego skurcze macicy podczas porodu i okazalo sie (ku zdziwieniu lekarzy) ze mam tak silne skurcze jak kobieta w II fazie porodu takze naprawde nie cudowalam :D

Gość Ketonalka jednodniowa
najlepiej wziasc od razu ketonal 100 mg - 1 tabl i po bólu a codziennie zazywac kapsułki z wiesiołka