Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwoczka11198

pomocy, ciąża?

Polecane posty

Gość kwoczka11198

bardzo mi zależy na waszej pomocy, więc tak: przez cały miesiąc nie kochałąm się z mężem, potem kochaliśmy się jak miałam mieć okres tzn dzień przed terminem następnego okresu, powiedziałam, że jutro mam mieć okres i zeby nie zakładał prezerwatywy, żadnych tabletek nie biorę i dalej, od tamtego czasu ninęło 10 dni, okresu nadal nie mam, piersi mi się powiększyły i trochę mi nie dobrze ale 4 dni temu miałam krwawienie, taką normalna czerwoną krwią, trwało ono pół dnia i się skończyło, od czasu tego krwawienia mam taką ciemną, brązową wydzielinę, co to może oznaczać? ta wydzielina , miała któraś coś takiego?

Gość kwoczka11198
odpowiedzcie proszę

Gość taka jedna puszysta
to ciaza

Gość biegiem
biegiem do lekarza kochana!! takie oznaki czesto wystepuja przy poronieniu!!

Gość a co mamy Ci powiedziec
zrob test albo idz do ginekologa

Gość biegiem
plamienie zywo czerwona krwia nie powinno miec miejsca w ciazy!!

Gość taka jedna puszysta
a jak sie ma okres do 3 miesiąca ciązy to czym się krwawi? sokiem pomidorowym?

Gość test test i jeszcze raz test
zrob test bedzie klopot z glowy -przynajmniej ten czy jest czy nie ma ciazy, a swoja droga do ginekologa biegem z tym krwawieniem

Gość Agata_25
Moim zdaniem jest duże prawdopodobieństwo ze jestes w ciazy, ja miałam takie brązobe plamienia do 3 m-ca ciazy, zrób test.

Gość kwoczka11198
a czy któraś z was miała taką brazową wydzielinę podczas ciąży, piszę tu, bo do lekarza moge iśc dopiero za 2, 3 dni więc prosze odpowiedzcie, tu mogę szybko dostać odpowiedz innych kobiet więc zdecydowałam sie napisać aha, i ta wydzielina o czym moze świadczyć?

Gość taka jedna puszysta
mysle ze jestes ja tak miałam pozdrawiam

Gość kwoczka11198
no dobrze, a co z ta brązową wydzieliną? to normalne? i czy wiecie o czym ona moze świadczyć?

Gość taka jedna puszysta
mi gin nic na ten temat nie mówił byle nie było juz teraz silnego krwawienia a plamienia moga byc co miesiac takie brązowe

Gość ja z moim mezem
kochamy sie zawsze bez niczego przed okresem i do tej pory nic nie ma dla mnie to dziwne no ale czaasem tak jest tzn ja jak juz czuje objawy zblizajacego sie okresu to wtedy wiem ze juz mozemy

Kochana!Ta wydzielina najprawdopodobniej świadczy o tym,że jesteś w ciąży!:) Zrób test ciążowy..

Gość kwoczka11198
a ja nigdy nie czuję objawów okresu, ale mam regularnie, czy to możliwe, żebym dzień przed okresem zaszła w ciążę? napiszcie proszę czy któraś miała taka wydzielinę i co ona oznaczała

Gość Agata_25
Takie plamienia mogą wystąpić, dopero w 3 m-cu lekarz dał mi leki po których to zniknęło. Takie plamienie pojawiało się mniej wiecej w te dni w których jak nie byłoby ciazy - byłby okres.

Gość kwoczka11198
a to pierwszy raz słyszę, że ona świadczy o ciąży, do tej pory zawsze pisali że świadczy o poronieniu ale piszcie jeszcze zawsze informacje prosto od kobiet są lepsze niz z książek

Gość taka mała
ja tak miałam, kochaliśmy się dwa dni przed okresem i urodziłam córeczkę 1,5 roku temu pozdrawiam

Gość Agata_25
u mnie takie krwawienie nie świadczyło o poronieniu, za dwa tygodnie to krwawienie konczy roczek ;)

Gość kwoczka11198
a co z tą wydzieliną od samego początku ciąży?

Gość biegiem
do taka jedna puszysta - a jak ona miala plamienie czerwona krwia pol dnia to tez byl okres??????????????

Gość Agata_25
u mnie wydzielina od samego poczatku ciazy. w dzień kiedy zamiast okresu pojawiło się takie plamienie zrobiłam test i zobaczyłam na nim dwie kreseczki, wiec leć do apteki i będziesz miała jasność.

Gość kwoczka11198
chodzi mi dokładnie o to czy któras z was miała taka wydzieline na samym początku ciąży, bo jeśli rzeczywicie jestem w ciaży to byłby to 11 dzień i o czym ta brązowa wydzielina moze świadczyć

Gość kwoczka11198
piszcie proszę

Gość Agata_25
z tego co mi lekarz mówił to macica jeszcze nie "zamknęła" się dostatecznie. Dostałam leki na "zaklejenie" i zamknięcie wszystkiego tak aby dzidzie w macicy dobrze zabunkrować ;). Przedstawiłam to w bardzo obrazowych chyba sposób, ale takimi słowami przedstawił mi to lekarz.

Gość sieczka
moze swiadczyc np o zagniezdzeniu sie jajeczka w macicy

Gość sabcial
Musisz iśc jak najpredzej do lekarza nie ma co gdybać tak samo może być to ciąża jak i poronienie, miałam podobnie brazowe plamienia i okazłao się, że zarodek się nie zagnieździł i traciłam ciąże. Musisz spytać specjalistę, test też mi pokazał dwie krechy czyli ciąże ale traciłam ją? Tylko lekarz a nie zadne dobre rady co to moze być! Uwierz.

Gość kwoczka11198
jak napisałam wyże3j do lekarza mogę pójść za 2 ,3 dni a tutaj napisałam gdyż tu najszybciej mogę uzyskać odpowiedzi wielu kobiet mam dwoje dzieci i 3 lata temu też byłam w ciązy ale poroniłam w 3 miesiącu ale w żadnej z tych ciąż nie było takiej brązowej wydzieliny, dlatego jestem bardzo zdziwiona w książkach czytałam, że to świadczy o poronieniu, ale chcę uzyskać waszą opinię

Gość kwoczka11198
właściwie ta wydzielina nie jest płynna tylko takie miękkie kawałki czegoś cholera, już zgłupiałam zupełnie