Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulunia

CZEGO ON ODE MNIE CHCE???POMOCY??zakochalam sie !!

Polecane posty

Gość ulunia

Mam kolege od 3 lat.super sie dogadujemy znamy...ostatnio zaczal do mnie przyjezdzac pod pretekstem obejrzenia filmu itp.kilka razy sie z nim calowalam i bylo cudownie, pisze mi slodkie smsy,jest zazdrosny o moich kumpli i tyle!wiem ze jest niesmialy w stosunku do dziewczyn bo sam to mi kiedys mowil!jak uwazacie czy on sie we mnie zakochal czy tylko chce miilo spedzic czas?bo ja zakochalam sie na dobre i nie wiem co mam robic?chcialabym go o to spytac ale chyba sie nie odwaze...

No wygląda na to, że coś między wami iskrzy :D Myślę, że nie poświęcałby tyle czasu \"zwykłej\" koleżance. Może on po prostu chce być blisko. Zagadaj go może o tym co się między wami dzieje, albo nie pytaj tylko obserwuj sytuację. Myślę, że to może być początek pięknej przyjaźni (miłości) :)

Gość ulunia
dzieki scianka :) chociaz ty mi humor poprwailas ;)

Gość ulunia
moze ktos jeszcze mi doradzi ??:)

Najlepiej zdobądź się na odwagę i porozmawiaj o tym :) A jeśli jednak odwagi nie znajdziesz, to chociaż prowokuj rozmowy na temat WAS i Waszej znajomości w takim kontekście......jak to z nami jest? ;-)

Gość ulunia
no wlasnie mam zamiar cos sprowokowc ale obawiam sie ze on obroci to w zart i po wszystkiemu :(

Prowokowanie rozmów akurat nie powinno być większym problemem, zważywszy na fakt, że widujecie się często....oglądacie razem filmy, itd. Okazji na pewno jest wiele i można \"uderzyć\" z wielu stron ;-)

Jeśli dobrze się za to zabierzesz, to nie będzie miał mozliwości obrócenia tego w żart :)

Gość ulunia
mnie sie wstydzi mniej ale innych dziwczyn... bardzo :)

Gość all right
powiedz mu że męczą Cię te jego nieudolne podchody niech albo się oświadcza albo spada ;)

Gość ulunia
troche sie boje ale tylko tego ze on mi powie ze to nic powaznego a ja taka zakochana ;( :( i tylko tego sie boje... bo wtedy nie wiem co zrobie.. trudno mi jest okreslic co on do mnie czuje ..

Gość ssssssssssssssssssssssssssssss

Gość a sio a sio
to jest forum dla kobiet, a nie dziewczynek, malolaty, idzcie sobie na swoje fora ze swoimi dziwnymi problemami :O

Gość hmm..ulunia
jestem kobieta moze mloda 20 letnia ale jakby nie bylo kobieta, a ty stara babo idz do kosciola :P

Gość a sio a sio
jestem starsza tylko o 4 lata, a jednak nie mam takich dziecinnych problemow :O

Gość ciocia Miecia
do a sio - nie znasz sie, to, co sobie mysli jej kolega, ktory przysyla jej SMSy i sie z nia caluje jest sprawa wagi panstwowej, jak by nie bylo to czesc polityki prorodzinnej rzadu :P :D

Gość taa......
a teraz wszyscy wlaczamy mozgi, zeby odgadnac co mysli jej kolega

Gość nie musisz dziekowac
uwazam, ze chce Cie przer.uchac 🖐️

ulunia, ja uwazam, ze ten facet chce milo spedzic czas, w koncu ogladanie filmow jest przyjemne, nie wiem o co Ci chodzi, to juz nie mozna filmow ogladac?

Gość zamiast
poradzic dziewuszynie to wy ja dolujeta:P ja tam mysle..nic nie mysle bo sie nie znam na chlopakach:(

Gość powiem ci
że mam takiego samego kolege...i wcale nie musi tak byc, ze on chce z Tobą tworzyć związek. Może po prostu miło spędza czas a angażować się nie zamierza, bo po co, skoro ma wszystko bez określania się???? aha mówj tez odwracał to w żart jeśli pytałam. więc..dałam spokój. Jedyna rada:rób tak,zebys nuie miała wyrzutów sumienia i kaca moralnego. jeżeli interesuje cie bliskosc bez zobowiązań-wal smiało;);)

ja mam taka sama sutyacje jak poprzedniczka... tez mam takiego kumpla, tez kilka razy sie calowalismy i wydawalo mi sie ze on cos do mnie czuje i napewno tak jest ale wiem ze nigdy nie bedziemy razem bo jak dojdzie co do czego to on wszystko obraca w zart :| a ja nielubie niejasnych sytuacji. to trwa juz kilka lat a ja jestem w nim zakochana :/ jest dobrze tak jak jest ale jednak ja potrzebuje czegos wiecej a on chyba tylko po prostu lubi spedzac ze mna milo czas.... tak wiec narazie nie wkrecaj sie za bardzo...-moja skromna rada. pozdrawiam