Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotkaaaaaaaa

Problem z okresem.poozcie...

Polecane posty

Gość stokrotkaaaaaaaa

otoz okres mam regularnei co 21 dni:O do tego tydzien mam objawy MSD typu bole bruzhca iytd...sa lekkie ale sa...najgorsze jest to ze zawsze przed dostaniem okresu dostaje infekcji tzn boli mnie gardlo amm katar itd...trwa to ok.10dni:O sam okres trwa 5-6dni.do tego przez 2tyg.przed nim amm zawsze taki obfity sliski sluz....z nikim nie wspolzyje ani nie mam zamiaru...mam pytanko czy gin.moze przepisac mi pigulki ktore jakos by sprawily ze cykl bylby dluzszy i nie musialabym sie tyle meczyc tyi chorobskami itd ?:O mam 16 lat..okres mam juz 3 lata..jak bylam polr oku temu u gina bo mialam nieregularny troche przez 3miechy to mi powiedziala ze mam narzad rodny ajk u dziecka i takie tam,i to sie musi uregulowac i hormonami mnie szpikowac nie bedzie...ale an Boga, aj zwariuje jak ciagle bede chorowac i co 3tyg. miec obfity bolesny dlugi okres :O piszcie

Gość stokrotkaaaaaaaa
up :O

Gość stokrotkaaaaaaaa
no piszcie!!!!!!!!!!

Gość stokrotkaaaaaaaa
upppp

a więc tak... mysle ze lekarz powinien przepisac ci pigółki na twoja dolegliwośc (to na pewno bardzo mączące). są tabletki zawierające małą ilośc hormonów które mogły by złagodizć dolegliwości a więc głowa do góry i idz do lekarza to nie ludzkie tak się męczyć :)

Gość matyneczeczka
miałam praktycznie to samo i sama zdecydowalam sie na pigolki