Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GosiaczekS

PEWNA METODA KTÓRA MOŻE POMOŻE NAM WYBIERAĆ PŁEĆ DZIECKA

Polecane posty

Mi się sprawdziło przy dwójce dzieci

No właśnie! Ciekawe czy można liczyć na tą metodę? hmm..mnie powinno wyjść,że będe miała synka hyh..

Gość nie ma pewnej metody...

To jest bzdura jakim wiele, jeśli już to bardziej sensowne od tej tabelki jest planowanie poczęcia na dwa dni przed jajeczkowaniem. Zasada jest prosta żeńskie plemniki są słabsze ale żyją dłużej 48h, natomiast męskie są mocnejsz esprawniejsze ale krótko żyją, stąd jeśli kochacie się na 48h przed jajeczkowaniem większe prawdopodobieństwo że przetrwają tylko żeńskie plemniki. Jak każda metoda nie 100% ale można próbowac, jest rozsądniejsza i uzasadniona niż jakaś idiotyczna tabelka. Pozdrawiam.

tą tabelkę mozna traktować tylko i wyłącznie z przymrużeniem oka.

Według tabelki powinnam mieć dwie córeczki a mam dwóch synków :))

Plec dziecka zalezy tylko od faceta, kobieta nie ma wplywu zadnego. Takze jezeli facet chce syna a urodzi sie corcia niech ma pretenscje tylko do siebie:D:D:D:D

Według tej tabelki powinnam urodzić chłopca, a mam dziewczynkę. Coś nie bardzo im wyszło z tymi kalkulacjami :(

Gość anuśka 25
a mnie się sprawdziło.bede miała synka! sprawdzałam tez siostrze i szwagirkomdwóm i wszystkim się zgadza! może to przypadek?:)

:) W portalu ,,Gazeta\'\' na forum kilka dziewczyn równierz pisało,że u nich ta metoda się sprawdziła..Rzeczywiście to trzeba troche traktować z przymróżeniem oka;) ale kto wie,może w tym troche prawdy..:)

Gość NIE MA METODY
dziewczyny zastanowcie sie, gdyby tak bylo to do Chin, Indii z metoda i kase trzepac do nieprzytomnosci.

Gość mama Krzysia
a ja wg tej metody powinnam urodzic corke a mam syneczka :) teraz planuje drugie dziecko i wychodzi ze powinna byc corcia ale traktuje to z wieeeeeeeeeeeeeeeeeelkim przymruzeniem oka - oby dzidzia byla zdrowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!