Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 karthka.

Co to za b贸le/?

Polecane posty

Go艣膰 karthka.

Od jakiegos czasu (od sylwestra) czuje jakies dziwne b贸le w lewym dolnym rogu plec贸w...wydaje mi sie ze tam jest nerka...ale boje sie myslec ze to poczatek jakies choroby zwiazanej z nerkami... bole zdarzaja sie sporadyczne,ale raz do tego stopnia,ze nie mog艂am siedziec,chodzic itp....mam 21 lat wiec korzonki chyba nie wchodza w gre...chyba.... mia艂 ktos cos podobnego,czy to faktycznie musi wskazywac na problemy z nerkami? tym bardziej,ze np do 艂azienki nie chodze czesciej niz zawsze,problemow z siusianiem tez nie mam.Wiem,ze powiecie za najlepiej isc do lekarza,ale chcia艂abym sie najpierw zorientowac co nieco;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ololk
Dlaczego wykluczasz korzonki ? Przecie偶 nie s膮 zale偶ne od wieku... a to na nie wygl膮da :-0

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poloi
wiesz ja mam 17 lat i to byly korzonki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karthka.
nie wiem...tak mi sie wydawa艂o,ze korzonki to tylko starszych ludzi dotycza....po za tym wydawa艂o mi sie takze ze bol zw. z korzonkami to raczej ca艂a dolna czesc plec贸w,a mnie tylko z lewej strony...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poloi
w takim razie moze trzustka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poloi
bo od trzustki bol promieniuje az do kregoslupa i dolnej czesci plecow

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karthka.
trzustka powiadasz ?? nie wiem, kurczne...nigdy nie mia艂am zadnych problem贸w z trzustka...eh...nic chyba jedyne wyjscie - do lekarza albo wyjsc z za艂ozenia ze samo przysz艂o samo pojdzie ;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lepiej id藕 do lekarza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaaaaaaaaaaaaaaa
wiesz co ja mam taki bol z prawej strony od jakiegos czasmu mam wrazenie ze jest to spowodowane tym ze czasami krzywo siedze tak jakby na jednym boku

Udost臋pnij ten post