Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Belucci

Wyrwanie mleczaka

Polecane posty

Kurcze mojemu synkowi ruszają się bardzo dwie dolne jedynki i juz widzę nową, która się wyrzyna. Chciałabym sama mu wyrwać, ale nie wiem jak :-) Czy ktoś z Was ma jakiś dobry sposób? Nitka nam się zsuwa :-)

Gość saffi
same wypadną

Niby tak, ale On bidulek gryźć nie może i rośnie mu już stały ząb za tym mleczakiem, boję się że bedzie krzywo rósł. A mały do dentysty iść nie chce no i mam problem. Wyrwałabym mu sama ale nie wiem jak.

Gość co do ząbków
mój też tak miał, że było już widać stałe ząbki mimo, że mleczaki nie wypadły też dolne jedynki byłam u dentysty,a tam powiedziano mi, że one tak właśnie wychodzą i krzywe nie będą, radzili aby dziecko gryzło twarde rzeczy np.marchewkę ząbki wypadły dopiero miesiąc póżniej, ale nowe są prosciutkie:) a jak twojemu się ruszają to niedługo wypadną i po problemie

Gość ehh........
powiedz synkowi żeby jak np ogląda tv to sobie palcem kiwał te ząbki...wtedy zupełnie bezboleśnie wypadną..a jak się zagapi to nawet nie zuważy kiedy

Dzięki dziewczynki, powiedziałam syniakowi żeby ruszał nimi,śmieje się glutek i wygina sobie te ząbki we wszystkie strony :-) Smiejemy sie z mężem że cała klawiatura mu się kiwa. No nic w takim razie będziemy czekać :-)