Sassy&Wicked 17 Napisano 3 godziny temu To nie był dobry rok, ale był pełen transformacji. Już za chwilę go nie będzie i nadejdzie nowe - nieznane. 🪁 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zorin 8 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Sassy&Wicked napisał: To nie był dobry rok, ale był pełen transformacji. Już za chwilę go nie będzie i nadejdzie nowe - nieznane. 🪁 Może przestaniesz pić w nowym roku w końcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 17 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Zorin napisał: Może przestaniesz pić w nowym roku w końcu Może udasz się na leczenie psychiatryczne w końcu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miss kelifornia 10 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Sassy&Wicked napisał: Może udasz się na leczenie psychiatryczne w końcu. Będzie rekord w Sylwka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 17 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, miss kelifornia napisał: Będzie rekord w Sylwka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miss kelifornia 10 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Sassy&Wicked napisał: Czemu ją jestem taka ładna a ty wręcz przeciwnie?ty Miss Spiritus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 221 Napisano 3 godziny temu 22 minuty temu, Sassy&Wicked napisał: To nie był dobry rok, ale był pełen transformacji. Już za chwilę go nie będzie i nadejdzie nowe - nieznane. 🪁 Nie śledzę użytkowników czyżby Pani była z forum nerwica .com? Wszystkiego dobrego w Nowym Roku . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 17 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, miss kelifornia napisał: Czemu ją jestem taka ładna a ty wręcz przeciwnie?ty Miss Spiritus Jestem ładniejsza od ciebie. A teraz żegnam, bo nie piszę z trollami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 17 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Fifofa napisał: Nie śledzę użytkowników czyżby Pani była z forum nerwica .com? Wszystkiego dobrego w Nowym Roku . A tu mamy nerwice czy kafeterię? Kłania się logiczne myślenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miss kelifornia 10 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Sassy&Wicked napisał: Jestem ładniejsza od ciebie. A teraz żegnam, bo nie piszę z trollami. Chyba dla meneli z którymi pijesz pod biedrą kotku ha ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miss kelifornia 10 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, Sassy&Wicked napisał: A tu mamy nerwice czy kafeterię? Kłania się logiczne myślenie. I sztuczną szczękę dobrze wyszoruj gienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 17 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, miss kelifornia napisał: I sztuczną szczękę dobrze wyszoruj gienia A ty nałóż perukę, łysy szczerbolu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 221 Napisano 2 godziny temu 56 minut temu, Sassy&Wicked napisał: A tu mamy nerwice czy kafeterię? Kłania się logiczne myślenie. Logiczne myślenie mam za dobre, wstrzymam napisaniem tego, co napiszę będą inne trole wykorzystywać. Brak odpowiedzi też jest odpowiedź, zaprzecza, potwierdza albo nie. Dla mnie wystarczająca jest twoja odpowiedź. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach