Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Traszka

Jak sprawdzić kto dzwonił, wie ktoś?

Polecane posty

No właśnie mam taką zapyatajkę czy wie ktoś jak sprawdzić czyj jest numer, który do mnie dzwonił?? Wiem, że można samemu zadzwonić albo za sesemeswoać. Ale ciekawi mnie czy można jakoś inacze dowiedzieć się o tożsamości osoby dzwoiniącej? Jest coś takiego jak książka Plusa w necie ale tam wpisuję się tylko dane osoby a potem wyskakuje jej numer, a ja chciałabym na odwrót. Czy jest to możliwe? Oczywiście nie biorę pod uwagę numerów, które nie są zajerestrowane tak jak niektóre na karte. Wiem, że to tylko Chuck Norris wie, ale póki co nie mogę go znaleźć, pewnie zajęty jest półobrotem:p

Gość może oddzwoń
???

Właśnie chodzi mi o inną opcje nić sms czy odzwonienie, bo nie lubie podszywaczy... A ostatnio ktoś mnie nachodzi...

Gość tylko z nakazem od prokuratora
podadza ci w salonie idei czy ery, inaczje nie ma szans

Gość dunia5469
nie ma takiej mozliwosci!!! nikt ci nie powie takich danych gdyz chroni je ustawa o ochronie danych ososbiowych.

inaczej sie nie dowiesz. Musisz zadzownic...ale trzeba sie liczyc z tym, ze osoba moze sie podac za kogoś innego... DAJCIE MI LINKA DO TEJ STRONY Z KSIĄZKĄ PLUSA......

Gość dunia5469
kiedys swego czasu na antenie Radia zet słuchacz znalazła sposób jak dowiedzieć sie takich informacji.A wiec zadzwonił z innego numeru do tego goscia i powiedział ze został wylosowany wsród abonentów i wygrywa telewizor i poprosił o sprawdzenie danych osobowych a ten wyspiewał mu wszystko jak na spowiedzi i w ten sposób dowiedział sie.Dobry sposób tylko trza opanowana osobe z dobrym bajerem.

Dobre Dunia, może z tego skorzystam :D bardzo możliwe, że skorzystam, bo jak odzwaniam to nikt nie odbiera:/ więc nie mam innej możliwości

Gość dunia5469
Powodzenia!!!:( TYLKO DOBRZE ODEGRAJ SWOJA ROLę ALBO NICH ZROBI TO KTOS INNY BO MOZE ZNAC tWóJ GłOS.

Gość LenaTomczyk
Ja dzięki stronie infonumer pl dowiedziałam się kto do mnie wydzwania!Fajnie że ludzie podają tam numery do natretów którzy utrudniają życie!!

Gość ciekawektototo
Oj tak bardzo fajnie że istnieją strony na których można się dowiedzić kto wydzwania.MNie koleżanka poleciła sprawdzić sobie numer który do mnie ciągle dzwonił na stronie czyjnumertelefonu pl i okazało się że nie byłam pierwszą osobą do której wydzwaniali...

Gość gość
Oddzwonić.