mahdronal 0 Napisano 14 godzin temu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ludowa republika kafeterii 6 Napisano 14 godzin temu nie ma, ale ostatnio klaudiusz się pod nia podszywał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 68 Napisano 14 godzin temu Co tam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mahdronal 0 Napisano 14 godzin temu 8 minut temu, Srelcia napisał: Co tam? Chciałem CIĘ BARDZO MOCNO PRZEPROSIĆ ZA WSZYSTKO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ludowa republika kafeterii 6 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, mahdronal napisał: Chciałem CIĘ BARDZO MOCNO PRZEPROSIĆ ZA WSZYSTKO to kaludiusz, a nie elcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 68 Napisano 13 godzin temu 7 minut temu, mahdronal napisał: Chciałem CIĘ BARDZO MOCNO PRZEPROSIĆ ZA WSZYSTKO Jeszcze jakby te słowa były szczere to by było coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 26 Napisano 5 godzin temu Wiadomo ze nieszczere bo to od szczerbatego, falszywa menda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 50 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 5 lat mamusiowania tak najlepiej być wrednym jak goowno to nie masz urazy do kogoś coś Edytowano 5 godzin temu przez chrobot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 26 Napisano 5 godzin temu Szczerbaty ma wieksze cycki niz Elcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 68 Napisano 37 minut temu No nie wiem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 26 Napisano 35 minut temu (edytowany) No ja tez nie wiem, jakie Elcia ma cycki, ale szczerbaty sie tak spasl, ze ma wieksze niz niejedna dziewczyna Edytowano 35 minut temu przez Hypnotize Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stacho Wiraszka 5 Napisano 32 minuty temu 3 minuty temu, Hypnotize napisał: No ja tez nie wiem, jakie Elcia ma cycki, ale szczerbaty sie tak spasl, ze ma wieksze niz niejedna dziewczyna Małe ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 26 Napisano 30 minut temu Moze Elcia powinna sobie sylikony zrobic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 68 Napisano 15 minut temu 16 minut temu, Stacho Wiraszka napisał: Małe ma Ja czy pravik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzisiaj sobota tak 0 Napisano 14 minut temu 13 godzin temu, Srelcia napisał: Co tam? Stał mi jak wstałem. Śnił mi się ksiądz na chacie że chce mi chlapac w telewizor 85. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stacho Wiraszka 5 Napisano 5 minut temu 9 minut temu, Srelcia napisał: Ja czy pravik? TY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stacho Wiraszka 5 Napisano 5 minut temu 24 minuty temu, Hypnotize napisał: Moze Elcia powinna sobie sylikony zrobic Nie stać Jej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 68 Napisano 3 minuty temu 1 minutę temu, Stacho Wiraszka napisał: TY Czyli pravik ma większe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach