Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala niuska

Czy poczatkowym objawem ciazy...

Polecane posty

Gość mala niuska

moze byc bol brzucha przez caly miesiac, taki jak przed miesiaczka? W dodatku strasznie mi brzuch sie powiekszyl i przytylam 3kg, ale w gora drugim m-cu chyba nie tyje sie jeszcze? Poza tym nie mam wymiotow ani nudnosci, okres mialam w terminie, slaby, ale ja zawsze taki mam.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
w sumie moze byc, ale moze byc to tez oznaka ze dzieje sie cos zlego z ciaza, badz masz jakies zapalenie drog rodnych

Gość kajala
najlepiej idz do ginekologa i będziesz wiedziała.U różnych kobiet początki ciąży są rózne.

Gość tez mam bóle brzucha
okres powinnam juz dostac,a nie mam,brzuch boli,piersi sie powiekszyły!tak bardzo sie boje,zrobiłam test ale po 6 dniach od mozliwego zapłodnienia,wyszedł negatywny,moze zrobie jeszcze jeden,powoli sie załamuje!miałam tyle planów na życie,a teraz gdyby skonczyło sie to ciążą... przegrałam

Gość najpierw sie mysli...
potem sie uprawiea seks. Nie nauczyli Cie w podstawowce, ze dzieci robi sie za pomoca wkladania siusiaka do pochwy?? :P Jak sie jest dojrzalym do seksu, to tzreba sie liczyc z ewentualna ciaza.

Gość mala niuska
ja akurat bym sie nie zmartwila gdybym byla w ciazy. po prostu sie zastanawiam.

Jeśli jesteś już po terminie spodziewanej miesiączki to poprostu zrób test. To, że przytyłas może być oznaką np. zatrzymania wody w organiźmie, co się dzieje często przed miesiączką. Brzuch w 2 miesięcu ciąży jeszcze nie powiększa się.

Gość mala niuska
ninka35: dzieki, wlasnie o taka odpowiedz mi chodzilo ;) pozdrawiam