Ciabata 25 Napisano 1 godzinę temu obejrzałam troche tego Lucyfera ale nudne to było takie jednowymiarowe pokemony potworki tera se zaczelam Mentaliste huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 171 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Ile dałeś? jakieś 1500 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciabata 25 Napisano 1 godzinę temu przydałby sie młynek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 171 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Ciabata napisał: obejrzałam troche tego Lucyfera ale nudne to było takie jednowymiarowe pokemony potworki tera se zaczelam Mentaliste huh no trochę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 32 Napisano 1 godzinę temu Bo jej się klepki poprzestawiały od tego aseksualizmu bo to wbrew jej popędom i temu lize gucze jak los lizawke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 32 Napisano 1 godzinę temu A natury nie oszukasz i z milfa dziewicy nie zrobisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 217 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: jakieś 1500 To może i bym kupiła ale ja mam juz za dużo tych sprzętów, w kuchni mi się nie mieszczą. Ostatnio kupiłam air faiera 8 litrowego a teraz myślę o tym soda stream. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
proboszcz lyszkowice 0 Napisano 1 godzinę temu elcia po waloryzacji swiadczen socjalnych: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 171 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: To może i bym kupiła ale ja mam juz za dużo tych sprzętów, w kuchni mi się nie mieszczą. Ostatnio kupiłam air faiera 8 litrowego a teraz myślę o tym soda stream. Z ekspresu często korzystamy a tak to mamy blender i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 217 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: Z ekspresu często korzystamy a tak to mamy blender i tyle Blender tydzień temu kupiłam zelmera 800 W Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 32 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, salix napisał: Jej wystarczy, że zobaczy jedno niepochlebne słowo o swoich "hejterach" a natychmiast wychyla się zza krzaka i zaczyna nachalne lizusostwo. Jestem pewna że mysli co innego o salowej czy temu podobnych ale wiadomo że woli serduszkowac bo wtedy już nikt nie poprze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 171 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, proboszcz lyszkowice napisał: zwalilem konia do filmikow eli gawin nie macie do mnie zadnego startu nie masz gustu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 217 Napisano 1 godzinę temu W ogóle żałuje ze kupiłam 8 litrowy bo jest ogromny, moglam kupić 5 litrowy albo 3 litrowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 32 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: W ogóle żałuje ze kupiłam 8 litrowy bo jest ogromny, moglam kupić 5 litrowy albo 3 litrowy. Upiecz brajana 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 32 Napisano 1 godzinę temu Ja se kratek nasmaze zara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 20 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: W ogóle żałuje ze kupiłam 8 litrowy bo jest ogromny, moglam kupić 5 litrowy albo 3 litrowy. Nie martw się, narobisz dziecioków to się przyda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 20 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, SzloraWieczorna napisał: Ja se kratek nasmaze zara To jakieś chrupki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 217 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, SzloraWieczorna napisał: Upiecz brajana Wiesz że indyk tam raczej wejdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 217 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Caryca z kawusią napisał: Nie martw się, narobisz dziecioków to się przyda Wiecej nie narobie, nie mam na to siły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 32 Napisano 1 godzinę temu Oesu za dużo glutaminianu nasypalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 0 Napisano 1 godzinę temu Uśpili mi konto za pisanie o nieatrakcyjnych dresiarach, ci modzi mają coś nie po kolei w glowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
proboszcz lyszkowice 0 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach