Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tax

Włosy!!!Okropne/ mam dość

Polecane posty

Gość tax

Mój problem jest następujący.Mam okropne włosy:/ Wogule sie nie układają ,prostuje je prostownicą ale gdy wyjdę na dwór to po krótkim czasie są okropne ,skręcają sie na wszytski strony itd.Chcialam utrwalić efekt prostownicy piankami lakierami itp ale to i tak nie pomogło ,wlosy dalej swoje a do tego były okropne w dotyku.Mam już dość moich włosów:( Spinac też ich nie chce bo znowu mam odstające uszy i chcę je zakryć...błagam pomóżcie :(

Gość AsiaDM
podejrzewam, ze Twoja struktura włosów nie jest gładka i nie masz zamknietych łusek...Ja tez miałam niesforne włosy.Widze, ze cierpisz na ten sam problem-uzywasz prostownicy :). Stara prostownica nic nie udawalo mi sie zdziałas włosy były połamane i wygladały niezdrowo .Nie wiedziałam co z nimi poczac jeszcze do tego sa bvardzo długie.Ale zrobiłam tak: kupiłąm dobry szampon +odzywka odczekałam z 2 misiace włosy sie odzywiły przez co ładniej wygladały.nastepnie dalej chciałam miec proste włosy, wiec nie było innej rady jak zainwestowac w nowa prostownice-ceramiczna 129 zł. i teraz za kazdym razem nie moge uwierzyc jak widze swoje włosy!!prostuje je 10 min a zawsze robiłam to 45 min (mam geste włosy za połowe pleców).włosy wygladaja jak naturalnie proste sa miekkie i swiecace.poprostu super. jesli jednak nie chcesz inwestowac w nowa prostownice to moze spr ponosic loczki :). moze byc Ci w nich naprawde ładnie!spr papilotów lub chocby grubych warkoczy od nasady głowy.moze po umyciu w wilgotne włosy 'wgniec' pianke, beda miały efekt pogniecionych i takich leciutkich.pozdrawiam serdecznie!!