Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczuplaAaAA

jak przybrac na wadze?? najlepiej cale cialo...

Polecane posty

Gość szczuplaAaAA

wiem, ze to jest trudne pytanie, zwykle tylko odchudzanie i odchudzanie, ja mam 169 cm i 52 kg niby ok, nogi ok, itp, ale najbardziej chcialabym przybrac w gornej czesci ciala, nie chodzi mi o biust (ale tez moze byc:) i nie w brzuchu, tylko tak jakos szczupla jestem w ramionach, troche zebra mi widac, ale tak chyba naturalnie... pewnie tylko cwiczenia... bo jakby inaczej... a co Wy robicie zbey przytyc??

Gość pikuś
jesteś ok a po co ci przybierać na wadze faceci lubią takie

Gość pikuś
ja bym chciała mieć tyle co ty

Gość białaczekolada
też bym chciała przytyć ale nikt nie wie jak pomocy!!!!!!!!!!!!!! jestem chudzielcem >-:

Gość esyfloresy
ja tez bym chciala przytyc na gorze tez nogi ok 164 i 47/48kg:(

Ciężko wam będzie jak cholera, ja mam 170 cm wzrostu i 50 kilo, żywię się pizzą, chałwą, zupkami chińskimi i pączkami, a waga ani drgnie. Ale z drugiej strony, może to i dobrze...

Gość malenkaaa
ja tez bym chciala przytyc ale jakos mi sie to nie udaje jem wszytko zadnych takich ze nie zjem ciastka czy paczka wreczprzeciwnie jem i jakos nie tyje a chcialabym troszke .......

Gość malenkaaa
czytałam tu gdzies jakies przepisy na specjane potrawy ale jak to pzreczytalam to od razu apetyt straciłam......

Gość szczuplaAaAA
oo widze, ze moj topic ruszyl:) i nie jestem sama... wiem, ze dobrze isc do dietetyka i on dopasowuje indywidualna diete na przytycie takze, ale wiadomo, taka wizyta kosztuje, a potem sie trzeba dostosowywac do tego zywienia:P ja jak mam wybierac to najbardziej chciala bym przytyc w ramionach... a tam sie nie da;/ jedynie cwiczyc i miesnie wyrabiac, a nie chce miec tam miesni jak jakis sportowiec, tylko grubsze ramiona:/

Gość nata445
Czesc szczuplutka ..ja jestem chyda :P mam 18 lat 173cm wzrosru i 51kg , nie przeszkadza mi moja figura ale tak samo jak ty chciałambym troszke w brzuszku przytyć ,mam tak płaski brzuch jakbym go wogole nie miala , chlopakom sie taki podoba ale mi nie zabradzo kosci miednicowe strasznie mi wystaja , jem i jem ale coz co zrobic.... pozdrawiam

wiecie co ja zrobiłąm. Upiekłam całą blachę ulubionego ciasta i w dwa dni całą zjadłąm sama.