bisia 0 Napisano Luty 10, 2006 prosze poradzcie mi - moze jakaś podpowiedz w sprawie prezentu na waletnynki, ale nie moze to być pospolity prezent- poniewaz na codzien jesteśmy w różnych miejscach a on przyjezdza teraz (nawet nie chce mi powiedziec kiedy) i siostra mi podpowiedziała ze szykuje dla mnie mega niespodzianke- dlatego chcialabym mu ofiarowac coś wyjątkowego - takiego od serca co bedie aprawde super zaskoczeniem. myslałam o wygrawerowaniu naszych imion - ale nie wiem na czym (nie pali, nie pije :).bardzo sie kochamy i zależy mi na czymś wyjątkowym i sczzególnym- prosze piszcie jakieś swoje pomysły - myślałam tez o upieczeniu tortu z naszymi imionami w kształcie serca + cos jeszcze piszcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bimbooo Napisano Luty 10, 2006 skoro na codzień jesteście osobno to pomyśl o jakimś romantycznym pokoju w hotelu i namiętnej nocy połączonej np z kolacją i kapielą przy świecach...ręcze ze nic innego bardziej twojego faceta nie ucieszy- żadne tam duperelki, serduszka itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Altehekse Napisano Luty 11, 2006 Popieram przedmówcę - może być poprawione kompletem pięknej bielizny (na Tobie). Z innych rzeczy - w jednym z laboratoriów foto widziałam kubki ze zdjęciami, ujawniającymi się pod wpływem temperatury. Trzeba dostarczyć fotę w postaci pliku (wedle uznania - piękną własną lub wspólną). Na "zimno" - kubek jak kubek - biały. Gdy wleje się do niego coś gorącego na ściance wyświetla się fotka. Gdyby udało się tak, że chłopak użyje kubka dopiero z dala od Ciebie - urokliwa niespodzianka murowana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wow super pomysł z tym Napisano Luty 11, 2006 kubkiem!! Czy orientujesz sie moze gdzie dokładnie mozna takie cos zrobic ??? Chciałabym dac cos takiego swojemu, ale na jego urodziny. Czy ktos nie wie czy w Krakowie gdzies mozna cos takiego zamówic ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aneta5566 Napisano Luty 13, 2006 taki kubek i mnóstwo innych gadzetów mozna wykonac w sieci sklepów drogeryjnych rossmann..mozna wejsc na strone www.rossmann.pl i bezposrednio zamowic cos nie wychodzac z domu...mój chlopak nie pije z kubka ale calymi dniami pracuje przy komputerze wiec zamowilam mu podkladke pod myszke ze swoim zdjeciem..mówie wam jest to swietny i bardzo orginalny pomysł ...mój chłopak był bardzo zadowolony z prezentu..no to do dzieła i zamawiajcie super prezenty..pozadrawiam papap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bisia 0 Napisano Luty 13, 2006 dzieki za pomysly - nocka napewno bedzie bo z ta bielizna to super pomysł :) a co do prezentu to wygrawerowalam na blaszkach ktore nosi na łańcuszku na jednej nasze imiona a na drugie nzwe zespołu w którym robi muzyke- poza tym mamy wspolny album ze zdjeciami do ktorego dokładamy wspólne zdjęcia- juz sie nie moge doczekac! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gryzllinka Napisano Luty 13, 2007 mówisz że nosi na łańcuszku blaszki. A jaki jest ten łańcuszek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach