Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla mama

Ziajka - krem przeciw rozstepom

Polecane posty

Gość przyszla mama

jakie sa wasze opinie o tym kremie? Czy jest skuteczny? Szukam i szukam jakies dobrego kremu ale juz sama nei wiem ktory wybrac...

Słyszalam niezbyt dobre opinie, ale uzywam na brzuch i biodra, bo prawie mi nie urosły. Biust za to mam wiekszy o 1,5 nr., więc tu stosuję Mustellę do biustu, droga (ok. 70 zł), ale skuteczna.

Hmmm... ten krem, jak sama nazwa wskazuje, jest przeciw rozstępom. Nic innego więcej z nim nie zrobisz. Ja używałam i jestem średnio zadowolona- w skali 1-10 daję 8! Najlepszy w moim odczuciu był Gerber!

Witam:) Używałam ziajki, ale szczerze, nie zauważyłam aby był skuteczny, pozatym myślę ze jest mało wydajny... Fakt, że zaczełam go używać troszkę za późno, aby jakikolwiek specyfik był dobry należy go stosować regularnie jeszcze przed pojawieniem sie rozstępów. Obecnie używam oliwki johnson w płynie albo w żelu, zawsze wcieram na mokra skórę pokąpieli, w ten sposób skóra jest dobrze nawilżona i miękka. Jestem z tego o wiele bardziej zadowolona, nie pojawiają mi sie nowe, a nawet myśle że te co miałam znacznie zbledły i nie są juz tak widoczne. Polecam i pozdrawiam brzuszki:)

super, ładnie pachnie, nie drogi, nawilża dobrze.. a jak ktos ma straszne sklonnosci do rozstepow to nic mu nie pomoze.. mysle ze ziajka... sprawdza sie dla tych co nie mają wielkich problemów z rozstepami na skórze..

witaj przyszła mamo,ja tez walcze z rozstepami juz od ciazy ale nic nie pomaga,pozdrawiam 🌻

Gość alima
A ja rodze na samym poczatku kwietnia i jak narazie nie mama zadnych rozstepów,smaruje się(o ile pamiętam)fissanem(do nabycia w aptece za 19,90)albo oliwka i balsamem z rossmana,z tego co wiem,w gruncie rzeczy duzo daje sam fakt natłuszczenia skóry-nawet zwykłą oliwą z oliwek,jednak to czy mamay rozstepy czy nie zalezne jest w duzej mierze od jakosci naszej tkanki podskórnej,dlatego te z nas,które mają skłonnosci do kłopotów ze skóra juz od samego poczatkuy ciązy(gdy jeszcze nie rosną nam brzuszki powinny uzywac odpowiednich dla siebie specyfików.Osobiscie polecam Fissan.

Ja jestem bardzo zadowolona. Stosuję Ziajkę od 4 m-ca ciąży raz dziennie. Teraz jestem w 8 i jak dotąd nie mam żadnych rozstępów na brzuchu (a mam do nich skłonności). Polecam z czystym sumieniem.