Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to bardzo ważne

Kiedy przestanę brać tabletki anty mam szansę schudnąć??

Polecane posty

Gość to bardzo ważne

W maju przestanę brać tabletki, mam szansę schudnąć 15 kg do września?? Biorąc tabletki mam niewielkie szanse na schudnięcie, czy efekty tycia utrzymuje się po odstawieniu??

Gość do autorki topiku
Dlaczego uwazasz,ze nie masz szans na schudniecie bez odstawienia tabletek? Nawet jesli twoje tabletki zatrzymuja wode w organizmie,to przeciez chudnie sie z tluszczu,a nie z wody. Pewnie jak odstawisz tabletki,to zejdzie z ciebie 2-3 kg tej wody,ktora zatrzymaly ci w organizmie tabletki, ale jesli chcesz schudnac wiecej,to musisz przejsc na diete-obojetnie z tabletkami czy bez.

Gość ech przeciez
tabletki nie powoduja tycia - to tylko wkret... Zaczelas jesc wiecej i dlatego przytylas... Schudnac mozesz i biorac i nie biorac tabletek - potwierdzam slowa przedmowczyni

Gość to bardzo ważme
Dziękuję, teraz ograniczam jedzenie, ale jest zima i często mam ochotę na coś słodkiego, takie prawdziwne odchudzanie planuję zacząć w maju. Dzięki i pozdrawiam🌼

Gość kinga5
a mnie sie tam wydaje ze zwiekszaja apetyt i wtedy sie tyje ja cały czas sie czuje opuchnięta i mysle ze jak odłoze w przyszlości to napewno łatwiej zrzuce nadwage niz teraz buziaki