Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biała herbata

Proszę,poradźcie...

Polecane posty

Gość biała herbata

Czy to normalne, że facet,z którym jestem pół roku,który mówi,że bardzo bardzo kocha i który mieszka 4 przystanki autobusowe ode mnie,w ciągu całego tygodnia nie znalazł nawet pięciu minut,aby się ze mną zobaczyć? Co ja mam robić?Porozmawiać z nim o tym?Powiedzieć mu,że takie "bycie ze sobą" polegające na widzeniu się raz w tygodniu nie ma sensu?Z drugiej strony nie chcę wymuszać na nim spotkań. Wszystkie wieczory w tygodniu spędzam sama - zawsze jest coś ważniejszego,co nie może czekać, zawsze jest do załatwienia jakaś ważna sprawa...Zastanawiam się wobec tego po co ja mu jestem potrzebna...Chyba tylko po to żeby miał z kim gdzieś wyjść jak już ma dużo czasu lub jak się nudzi:( Nic razem nie robimy,nigdzie razem nie wychodzimy...Przepraszam,wychodzimy,raz na tydzień albo dwa. Nie wiem,czy rozmowa o tym coś da...Nie jest typem oszusta - wiem,że jego uczucie jest prawdziwe.W takim razie dlaczego tak się dzieje??? :( :( :( Prosze potraktujcie poważnie moje pytanie...

Gość biała herbata
No właśnie ja też... :( Bo wiem że go kocham...On też kocha,dlaczego więc jestem na ostatnim miejscu w jego życiu???

Gość bez nicka
Wiem co czujesz;( przerabiałam to samo. Od tamtej pory nauczylam sie zyc wg zasady ' kochac czasem znaczy po prostu umiec nie byc razem' sprobj z nim pogadac, ale nie naciskaj albo sam dojrzeje albo TY nauczysz sie tak zyc. A powiedz jak jest w sytuacjach gdy cos sie dzieje i go potrzebujesz? Jest przy Tobie?

Gość biała herbata
Jak go potzrebuję to jest przy mnie,jest... Tylko to jest okropne uczucie,gdy ktoś kto mówi Ci że Cie kocha jednocześnie,może nieświadomie,rani Cię w ten sposób...

Gość czarna herbata
mam to samo i wiem jak ci jest ciezko... czasami sie watpi wtedy w milosc partnera

Gość biała herbata
Nie chcę go naciskać bo jeśli on nien czuje takiej potrzeby to nie ma sensu naciskanie. Nie wiem co robić,naprawdę się kocham a jednocześnie to tak bardzo boli...:(

Gość biała herbata
Czarna herbato, racja, czasem zastanawiam się czy naprawdę jest tak jak mówi, czy naprawdę kocha.To smutne.

Gość bez nicka
Okropne;( no to ja bylam w gorszej sytuacji, ja w sytuacjach kryzysowych tez bylam sama, po II latach zdecydowalam sie na rozstanie. Ale Ty sprobuj pogadac, ale delikatnie i jak mowilam nie naciskaj, wyczaj prawdziwa przyczyne

Gość biała herbata
Dziewczyny,może macie podobne doświadczenia czy szczera rozmowa na ten temat coś da? Przeciez nie można być w związku który uszczęśliwa i unieszczęśliwia jednocześnie...

Gość imposibul
to nie jest normalne, a facet buja :)

Gość biała herbata
Bez nicka - rozmawiałam już z nim o tym tysiące razy.I wiesz coi słyszałam?Ze nie rozumiem jego sytuacji,że wraca po pracy zmęczony...itd... A ja?Piąte koło u wozu w takim razie...:(

Gość biała herbata
Ja staram się to wszystko rozumieć,brak czasu,zmęczenie,ale chyba sam fakt "bycia" z kimś pociąga za sobą pewną odpowiedzialność za tę drugą osobę.Poza tym chyba każdy kto kocha chce być blisko... :(

Gość bez nicka
Sproboj, a jak nic nie da, to nie zawracaj sobie głowy, nie warto

Gość biała herbata
Tylko to mi przeszkadza...Ale ta sprawa tak bardzo mi przeszkadza, że nie umiem sobie z tym poradzić:(

Gość biała herbata
Bez nicka - próbuję mu o tym mówić od pół roku...i nic... A zdanie "kochac to czasami po prostu umiec nie być razem" jest bardzo mądre...

Nie czytalam innych wypowiedzi, ale uwazam,że najwazniejsze to nie narzucać się i nie bądź na każde zawołanie ... Mówie tobie z doświadczenia, a ty oczywiście zrobisz jak uważasz. Jeżeli on nie może spotkac się z toba raz w tygodniu to powiedz mu ze właśnie tez jestes zajęta może spotkamuy się w przyszłym tygodniu ..., to działa :-D pozdrawiam :-D

Gość bez nicka
no wlasnie a zwiazek polega tez na tym zeby nic nie robic przeciwko sobie, a skoro Tobie to przeszkadza, to robisz to wbrew sobie

Gość a z jakiego miasta jestescie

Gość biała herbata
Bebe, właśnie tak dzisiaj zrobiła - wymyśliłam babski wieczór - ale nie wiem,czy to coś da... A ja się nie narzucam,oj nie...Czasami z nim o tym rozmawiam,ale nie rozbię o to żadnych awantur...Tylko chciałabym po prostu czuć,że on chce się ze mną spotkać, przy mnie być...

Gość dzasti
bebe ma rację...

Gość biała herbata
Kraków:)

Gość biała herbata
Kraków:)

Gość Autorko
i jak twój facet, zmienil się ?