Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość capivit a+e

capivit a+e

Polecane posty

Gość capivit a+e

czy ktos stosowal i jak dzialal??na co w sumie stosowaliscie??

Gość MONIKA NOWACKA
napisałam na ten temat włąsnie na innym forum ale tu napisze jeszcze raz, biore regularnie od jakiś 3 miesiecy moze więcej, liczyłam na to ze poprawi on kondycje moich paznokci bo na cere nie narzekam, nie zauwazyłam zadnych efektów, kompletnie nic.koncze to opakowanie co mam i koniec z kupowaniem tego, moze na innych zadziała...

Gość capivit a+e
dziekuje za odpowiedz.a musze sprobowac,moze akurat na mnie podziala...potrzebuje wsparcie dla moich paznokci.a ile kosztuje opakowanie i ile tabletek zawiera??

Gość gruba krowa
Ale jaja, a ja to biore na oczy, bo mnie bardzo oczy bolaly swego czasu. I chyba jest troche lepiej ale nie wiem czy to dzieki vit A czy nie...

Gość MONIKA NOWACKA
30 kapsułek chyba, nawet nie pamietam. pozniej sprawdze bo nie jestem pewna, ja też chciałam na paznokcie ale nic z tego :( może bedziesz nacierać paznokcie olejkiem rycynowym bo słyszałam ze pomaga?? a capivit napewno nie zaszkodzi

nie bralam ale polecam Falvit - juz po polowie opakowania zauwazylampocniejsze paznokcie i wlosy szybciej rosly i nie wypadaly ... polecam

Gość a ja popijam
skrzyp i łykam Humavit Z, ze skrzypem i witaminami, pazury rosną że aż mnie to wkurza :) I na włosy pomorze, na cerę :)