Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolo 265419

tracę zęby..

Polecane posty

Gość kolo 265419

od tabletek i długotrwałego leczenia nie wazne na co.Mam kilka ubytków - do wyleczenia ale dużo do usunięcia, bo są słabe i zniszczone korony albo w dziąśle zostały tylko korzenie. Boję się wyrywania szczególnie tych korzonków...co mi sie może stać podczas wyrywania?

Gość pewnie nic strasznego ale
ja nie mialam wyrywania wiec nie moge ci pomoc

Gość KOWALCZYK
ja jestem trakcie leczenia...dwa wyleczyłem a teraz mam 3 do wyrwania podobnie jak twije same korzenie i boję sie jak cholera.Jak widzisz nie jesteś sam

Gość dentysta-sadysta
do kola nruer wiadomy: stracisz jeszcze więcej, jeśli nie zaczniesz ich leczyć. wspólczesna medycyna zna wiele przypadkow śmierci, spowodowanej nie leczeniem onych. tak naprawdę nic ci nie grozi, poza krotkotrwałym bolem.:) następnie odłóż mamonę na nowe zęby i poczuj wiatr we włosach ;)

Gość wyrywanie korzonka
nie boli pod warunkiem, ze dostaniesz bardzo mocne zieczulenie. popros o pozadne zebys pol twarzy najlepiej nie czul. ja takie dostalam i sie relaksowalam na fotelu bo radyjko fajnie leciala muzyczka glosno a dentysta grzebal mi w dziasle. :) nic strasznego jak masz jakies pytania to pytaj jeszcze

Gość nic a nic
Ci sie nie moze stac.Zazycz sobie znieczulenie i po sprawie.Gorzej jak to zaniedbasz.Wierz mi-ja wyladowalam w szpitalu.

Gość kolo 265419
a nie umrę po zabiegu...tyle o tym się słyszy

Gość na pewno nie

Gość szaro-niebieska
a kto umarł? Boże kochany!

nie umrzesz, daj żyć dentyście ;) umieranie to powolny proces, ale możesz go sobie przyśpieszyć, jeśli do mnie nie wpadniesz :classic_cool: