Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość entliczek

jaki jest najlepszy zestaw witamin na włosy cere i paznokcie??

Polecane posty

Gość entliczek

Chciałabym sie tego dowiedzec ze wzgledu na cere i paznokcie . Stosowałam dromin - nie pomógł capivit A+E-też nie widziałam zadnych zmian a co powiedze o centrum??

ja używam skrzypovita ok miesiąca ale to za któtko zeby powiedziec ci czy jest rewelacyjny ale rozmawiałam z kobieta w aptece bo chciałam kupić skrzyp polny z witaminami to mi odradziła i własnie poleciła ten skrzypovita bierzesz mniej tabletek jest tańszy i podobno duzo kobiet go chwali ( nawet jak zrobili promocje to w pierwszym dniu zabrakło opakowań) wiec raczej cieszy sie powodzeniem kiedys brałam falvit i vitaral tez były dobre

ogólnie zestaw taki powinien posiadać krzem :) może sie nazywac jak chce , chociaz Hrabina kiedys brała Skrzypowite i miała problemy z nerkami :/ no ale ona akurat od zawsze na nie choruje a to troszeczke jej \"pomogło\"

Humavit ze skrzypem i pokrzywą.Po nim widziałam największe rezultaty. Silica też może być, ale nie było tak spektakularnie jak po Humavicie.

Gość Esterie
Ja wybrałam tabletki Silica Naturell i "Wyciąg ze skrzypu polnego + witaminy i mikroelementy", dlatego, że po pierwsze nie trzeba sie nimi faszerować (tylko 1-2 tabletki dziennie), po drugie mają moim zdaniem najlepszy skład. O efektach napiszę później, bo dopiero zaczynam kurację. Słyszałam też, że dobre sa tabl. REVALID.

Gość kupowałam tu wielokrotnie
Uważam, że każdemu co innego pasuje. Ja brałam przerózne wynalazki, a najskuteczniejszy w końcu okazał się na włosy i paznokcie H-Pantoten, ale łykany przez rok. A na cerę w swoim czasie najbardziej pomogła mi multivitamina forte.

Gość gość
Ja to od dawna na włosy po prostu muszę coś suplementować bo inaczej wypadają mi strasznie...Ostatnio biorę biotynę z krzemem (tutaj masz te tabletki -noblehealth.pl/produkt/biotyna-na-wlosy-krzem). Włos się wzmocnił, lepiej się trzyma u nasady, też mam wrażenie że jest ich jakby więcej, gęściej rosną ;))