maja9999 0 Napisano Luty 11, 2006 Lekarka zapisala mi harmonet, czy ktoras z was go bierze lub brala>?? jak sie czulyscie.?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pacioł Napisano Luty 11, 2006 Witam Cię maja9999 Ja brałam Harmonet przez rok, odstawiłam bo stałam się rozdrażniona,brak całkowity ochoty na sex i częste bóle głowy. No i przytyłam. Ale to nie znaczy że na każdego tak musi podziałać. Życzę powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość unpretty83 Napisano Luty 11, 2006 Biorę Harmonet od 1,5 roku przy pierwszym listku miewalam bóle głowy ale to normalne poza tym zadnych efektów ubocznych nie zaobserwowalam.Dla mnie są ok;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onyks 0 Napisano Luty 11, 2006 Biorę od ponad pół roku. Przez pierwszy miesiąc miałam plamienia, poza tym nic. Chyba mi służą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Naughty Girl 0 Napisano Luty 11, 2006 bralam kiedys Harmonet, ale przez te pigulki mialam bardzo mocne bole glowy przez dluzszy czas... i na poczatku plamienia, no i zmienilam na inne.... zmienilam je tez ze wzgledu na cene.... pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martusia 21..... Napisano Luty 11, 2006 1,5 roku harmonet, ochota na seks zerowa a nawet ujemna, 7 kg wiecej, dziwne humory, nerowowosc, ale zadnych boli glowy, brzucha, plamien etc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kici-kici 0 Napisano Luty 14, 2006 Ja biorę Harmonet od półtorej roku i czuję sie po nim bardzo dobrze:-) Nie przytyłam, libdo nie zapadło się pod ziemię, skutków ubocznych nie doświadczam. ;-) Ale jak to wcześniej było zauważone, to indywidualna sprawa i nie da sie generalizować. Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brałam Napisano Luty 14, 2006 było wszystko dobrze dopóki odkryłam, że ma działania podwójnie antykoncepcyjne, bo nawet nie chciało mi się sprawdzac jego działania... więc zmieniłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kulik Napisano Luty 14, 2006 co to znaczy podwójnie antykoncepcyjne ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anyżówka * 2 Napisano Luty 14, 2006 biore od roku, biust mi urosl, nic poza tym :) libido w normie (czyli ogromne), ale to pewnie zalezy nie tylko od tabletek, ale i od wlasnych uwarunkowan :P co to znaczy ta podwojna antykoncepcja, bo ja tez nie wiem???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podwójna Napisano Luty 14, 2006 oznacza pewnie że nie dość że ma działanie antykoncepcyjne to do tego nawet nie chce się sprawdzać działania tabletek ponieważ 0 seksu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brałam Napisano Luty 14, 2006 podwójna - no właśnie, ale dla innych za trudne i za dużo zachodu z myśleniem pewnie... ech... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anyżówka * 2 Napisano Luty 14, 2006 :D:D:D BUHAHAHAHAHAHHAA, naprawde o to chodzi????? :D wspolczuje, dobrze, ze nie mam takich problemow ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sylfia Napisano Kwiecień 1, 2007 Biore wlasnie 3cie opakowanie harmonetu(jeszcze tylko 6 tabletek do konca opakowania- hurrrra!!!). Skutki uboczne- multum! Poczawszy od depresji, smutku, drazliwosci, otepienia emocjonalnego, na zwiekszonym laknieniu, migrenach, mdlosciach, bolach nog, puchnieciu ciala konczac. Oczywiscie, to kwestia indywidualna, wiec nalezy to wziac pod uwage. Teraz zmieniam na yasminelle(ginekolog mi przepisal po wywiadzie, ma podobno lepiej dzialac na psychike i nie prowadzic do tycia), ale jest jeden problem:kiedy wziac 1sza tabletke yasminelle?Ginekolog powiedzial,ze jak skoncze harmonet, to mam czekac na krwawienie z odstawienia i wowczas w 1szym dniu krwawienia wziac yasminelle, ale slyszalam tez o 7dniowych pzrerwach przy zmianie tabletek. Jak jest wlasciwie?Kto zmienial harmonet na yasminelle??? Piszcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martusiaxxx 0 Napisano Kwiecień 1, 2007 czesc ja biore Harmonet i nic jak narazie mi po nich nie jest ale kazdy ma inny organizm.Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lamb Napisano Czerwiec 10, 2007 Dobrze się czuję po Harmonecie. Żadnych skutków ubocznych nie zauważyłam. Libido mi się nie obniżyło. Wydaje mi się też, że mam ładniejszą cerę. Jak narazie same plusy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marta1983 Napisano Czerwiec 10, 2007 mi pierwsze tabletki to tylko niedobze było i rozdrażniona teraz ok schudłam już 1 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kacha808 Napisano Czerwiec 29, 2007 Biorę od roku Harmonet i uważam że są ok. Dobrze się czuję. Nie mam jakichś skutków ubocznych itp. Wszytsko na plus. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tituana Napisano Lipiec 19, 2007 Biorę od 2 lat harmonet. Jestem zadowolona, bo nie mam żadnych skutków ubocznych. Mam wrażenie, że cera mi się też poprawiła:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szoki 0 Napisano Lipiec 19, 2007 Ja po Harmonecie odczuwalam bardzo mocne kłucie w sercu przy wiekszym wysilku, poza tym nie mialam ochoty na seks. Teraz biore Microgynon - wszystko wrocilo do normy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewunia pe Napisano Sierpień 31, 2007 harmonet w porządku:) dobrze go toleruje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olcia.k 0 Napisano Grudzień 8, 2010 Witam, mam do odsprzedania 5 listków Harmonetu. W razie zainteresowania proszę o pilny kontakt. olcia.k@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach