Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amelia0

pytanie...

Polecane posty

Gość Amelia0

nie wiem czy to glupie pytanie czy tez nie ale... jak dlugo chodzilas z chlopakiem zanim poprosil zebys byla jego dziewczyna? ja widuje sie z kims od poczatku stycznia , kino , teatr, kawa... glupio mi sie tu o to pytac ale jakos nie wiem... czy on ma mnie poprosic zebym byla jego dziwczyna i kiedy to na ogol nastepuje?czy miesiac to duzo czasu czy malo?

to wynika samo z siebie...do tego nie potrzeba zadnych deklaracji. sama skumasz o co chodzi ...

Amelio a to jeszcze panowie pytają panie o takie rzeczy ? Ja to przerabiałam w szkole podstawowej ...no ale może znów taka mooda a jachoć młoda nic o tym nie wiem? To się dzieje samo,wszystko po koleji.

Gość Amelia0
nie potrzeba deklaracji? a jak mam wiedziec czy on mnie uwaza za SWOJA DZIEWCZYNE czy nie? czy on nie powinien cos na ten temat powiedziec czy cos?

Gość Moje zdanie brzmi
ja naprawde nie wiesz czy jestes jego dziewczyną to popytaj sie jego znajomych czy cie przedstawia jako swoja dziewczyne czy nie...moze dla niego jestes kolezanka a moze jestes juz od miesiaca dziewczyna roznie to bywa:)pozdro:)

Pisałam że to samo przyjdzie! Jeśli chce się spotykać, łapie Cię za rękę,całuje..... to jesteś jego dziewczyną! Przecież związek to nie wyprawa po bułki poprzodzona pytaniem czy idziesz ze mna!?

Gość buhahah
lol

Gość Amelia0
dzieki...on mnie przedstawial dotad po imieniu tylko... ale zaprosil mnie do domu i swojej mamie tez mnie przedstawil po imieniu... pytam sie bo... zastanawiam sie bo po prostu nie wiem, moze on jakas inna dziewczyne tez widuje itp...jak nie jestem jego dziewczyna to przeciez w porzadku... a jak jestem jego dzwczyna to powinien mi dac znac? w ogole to fanie by bylo wiedziec co sie dzieje , ale moze miesiac to jeszcze za malo czasu i mam czekac ??? a pytam sie bo zbliza sie dzien swietego walentego i jak dotad jeszcze nie ma planow i sie zaczelam zastanawiac dlaczego z nim tak jakos wszystko niejasno a moze to ja powinnam sie faceta po prostu zapytac? czy tez poczekac jeszcze?a moze ja przesadzam czy cos?

Amelio przesadzasz kaktycznie ! Wszystko z czasem przyjdzie samo!!! Ile Ty masz lat???

Gość Amelia0
ALE CZY MIESIAC TO NIE DOSC CZASU???